bir süredir yaklışık 1 haftadır chıp foruma girdiğimde yanda ve üstte saçma sapan reklamlar çıkıyor hatta bu yüzden bilgisyarıma 2 defa format attım çünkü gerek sqybot gerekse superspyware zararlı ya da reklam botu bulamadı daha önce saçma forumlarda ve bazı hack sitelerinde gördüğüm onlıne oyun reklamları green kart reklamları fetişist öğeler taşıyan reklamlar sanırım chıpte yer almaz diyorum ve aşağıda verdiğim ekran alınıtısına göre sorun nerede size soruyorum, bu reklamlar sadece bende mi vareğer reklam botu ise nasıl kurtulabilirm
Bunlar Gerçek mi
Portal'ın gelir kaynağı reklamlar olduğu için hiçbir zaman reklamları engellememiştim ve engelleyeceğim de aklıma gelmezdi. Bu saçma reklamlar çıkmaya başladığı günden bu yana, özellikle tam bir fecaat olan bir tanesi, reklamları engelledim. Şu an Chip sayfasını reklamsız görüntülüyorum.
Portal'ın gelir kaynağı reklamlar olduğu için hiçbir zaman reklamları engellememiştim ve engelleyeceğim de aklıma gelmezdi. Bu saçma reklamlar çıkmaya başladığı günden bu yana, özellikle tam bir fecaat olan bir tanesi, reklamları engelledim. Şu an Chip sayfasını reklamsız görüntülüyorum.özellikle sizden ilk cevabı aldığı için sevindim sanırım cevabınızdan bu reklamların sadece bende olmadığını anlamalıyım. tamam reklam gelirini bir yere kadar anlarız bende reklamları engellemiyorum ama chıp forum kalitesi ve paylaşımıyla bu tür reklamlara yer vermemesi gerekir. ben sırf bu tüzden dizüstü ve masa üstü pc me format atmak zorunda kaldım çünkü kaspersky 2010 mcafee full sürüm avira sqybot supersqyware malwarebyte hiç bir zararlı bulamadı bende reklamlardan çıldırma noktasını ulaştığım için format attımbu reklamları engellemek için ne yapmalıyım ne önerirsiniz acaba
Sizden kaynaklanan bir sorun değil bu. Chip sayfasında yer alıyor reklamlar ve herkeste çıkıyor. Reklam engelleme konusunda birşey demeyeyim, doğru olmaz.
Peki sen gerçek misiniz?
Greencard reklamının sana ne zararı var? Fetiş reklam dediğin, MMORPG oyun reklamı... Hangi devirde en son dünyaya uğradınız?
Peki sen gerçek misiniz?öncelikle üslubunuza dikkat edin eğer kimin daha medeni olduğunu tartışacaksak emin olun bohemlikle entelektülelliği ayırabildiğimi görürsünüz siz ayrımına vardınız mı bilmiyorumGreencard reklamının sana ne zararı var? Fetiş reklam dediğin, MMORPG oyun reklamı... Hangi devirde en son dünyaya uğradınız?
green kart reklamının tabiki bana zararı yok ama genel bir algı olarak green kart reklamına pek aşina değilim chıpte genelde zararlı hack ve vb sitelerde rastladığım için garip geldi sizin algısal seçiciliğiniz düşükse ben yardımcı olamam şurada efendi bir üslupla bir konu açtık siz hangi devirdesiniz diye cevap yazıyorsunuz siz önce ön yargılarınız kırın ve medeniyetin kitapla bilimle empatiyle anlayışla mümkün olduğunu ten le ölçülemeyeceğini görün ve anlayın!Son Düzenleme: ECHELON_ ~ 28 Kasım 2009 16:04
bu değirmenin çarkı nasıl dönüyor diye düşündünüz mü bu güne kadar? "hayır ben reklamları engellemiyorum" diyebilir misiniz? "almayacaksam bile bir katkım olsun diye her gün reklamları tıklarım" diyebilir misiniz? bildiğim kadarıyla cinsel içerikli reklamlar ve sahte arkadaşlık sitelerinin reklamları reklam havuzundan çıkartıldı. rahatsız olduğunuz içeriği uygun olmayan reklamlar için Chip Online Forum Yöneticilerine mesaj yoluyla bilgi verin. eminim ki rahatsız edici reklamlar havuzdan çıkartılacaktır.
şöyle bir düşünmek lazım aslında, bu adamlar ya parayı buldu artık reklam koyarken g.tü başı oynuyor yada sıkıntıları var.
bendede çıkıyor böyle reklamlar
beyler aslında konunun uzamasının artık manası yok sanırım chıp forum yetkilileri konuya karşı hassasiyet göstermiş olmalılarki bu reklamların bazıları bir kaç gündür yok azaldı en azından sadece onlıne oyun vb. katogorsiyle sınırlandırıldı hassaiyetleri için tebrik ediyorum