rocketdock programını kurdum herşeyi ayarladım fakat bu şekilde çıkıyor
bunu nasıl düzeltebilirim (resimli)
sorun ne?rdnin üstte olması mı ? o ise kolay
chip in sağındaki boşluk mu?
evet görünürde bir sorun yok, eğer hep pencerlerin üstünde olması ise onu "rocketdock ayarları"ndan yapabilirsin, yada yukarda olması ise o şeffaf kısma sağ tıklayarak konumu değiştirebilirsin.
physfgsorun ne?rdnin üstte olması mı ? o ise kolaymasaüstü simgeleri varya o rocketdock programıda hep ön planda kalıyor onu nasıl arka plana atarım bi türlü bulamadımchip in sağındaki boşluk mu?
bende objectdock yüklemiştim oda böleydi kaybolmuyodu bi türlü bende sildim sonundA
rd üstünde sağ tık -rd özellikler-konum ekran poz dan hep altta ayarlayabilirsin yada
efektler den-fare üzerine gelince açılsın ı aktif et ve 0 ms ayarla tamadır...
artık altta olacak üzerine gelince açılacak
Rocketdock ayarlarından otomatik gizle seçeneğini işaretlersen program gizli hale gelecektir.Bu durumda sadece fare işaretçisi üstündeyken program görünür hale gelir.Programı kullanmaktan sakın vazgeçme.Mükemmel bir programdır ve bir daha klasik masaüstü kullanmak istemezsin.
qazxRocketdock ayarlarından otomatik gizle seçeneğini işaretlersen program gizli hale gelecektir.Bu durumda sadece fare işaretçisi üstündeyken program görünür hale gelir.Programı kullanmaktan sakın vazgeçme.Mükemmel bir programdır ve bir daha klasik masaüstü kullanmak istemezsin.teşekkürler tamamdır oldu sağolun
Blacksmithbu arada chıpe sorulan bır soru ıcın koyulan resımde chıpın ınternet sayfasının acık olmasıda benı bayagı bı guldurdu :D:D:D bılmem sız ne sezdınız bu durumdan :nası bi sayfa açılabiliceğini söle de ona göre açsın arkadaş
Blacksmithbu arada chıpe sorulan bır soru ıcın koyulan resımde chıpın ınternet sayfasının acık olmasıda benı bayagı bı guldurdu :D:D:D bılmem sız ne sezdınız bu durumdan :masaüstü ekranı olcağına chiponline olsun dedim kötümü olmuş=)