Bunun bir çözümü varmı

dostca
20-08-2008, 12:12   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
175 mesaj

Arkadaşlar bu soruyu daha öncede sordum verilen cevaplar sorunu çözmedi resimde de görüldüğü gibi yerel disk bu disk müzik klasörü şenlinde görünüyor bazen de resim film klasörü şeklini alıyor.

Diskin yedeğini alıp hem windows üzerinden hemde boottan biçimlendirdim çözüm olmadı.Format bu sorunu çözmüyor.

Klasör seçeneklerinin tüm uygulamalarını yaptığım halde yine çözüm olmadı.Disk üzerinde sağ clikle klasör seçenkleri gelmez ancak bütün klasörlere tek tek özelleştirme uyguladım yine çözüm olmadı.

Xp Pro sp3 kullanıyorum bir hatırlatma yapıyım sp2de de sorun aynıydı.

6 aydır uğraşıyorum bu nedir kene ısırmış gibi yapışıp kaldı sizce bunun bir çözümü varmı.

Osgn
20-08-2008, 12:50   |  #2  
Yıllanmış Üye
349 mesaj

E:\ bölümünün içinde çok fazla müzik klasörü oluşturduğun için bu resim otomatik olarak yer alıyor, sorun değildir ancak kurtulmanın yolu da şudur:

Bilgisayarım Sağ Tık \ Özellikler \ Gelişmiş Sekmesi \ Performans 'Ayarlar' \ Listeden 'Her klasör türü için bir arkaplan resmi kullan' seçeneğini pasif kılarsanız arkaplan resminden kurtulursunuz...

dostca
20-08-2008, 13:09   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
175 mesaj
Osgn
E:\ bölümünün içinde çok fazla müzik klasörü oluşturduğun için bu resim otomatik olarak yer alıyor, sorun değildir ancak kurtulmanın yolu da şudur:

Bilgisayarım Sağ Tık \ Özellikler \ Gelişmiş Sekmesi \ Performans 'Ayarlar' \ Listeden 'Her klasör türü için bir arkaplan resmi kullan' seçeneğini pasif kılarsanız arkaplan resminden kurtulursunuz...

Öncelikle ilginize teşekkür ederim Müzik klasörlerini kaldırdığımda da aynı sorun oluyordu 'Her klasör türü için bir arkaplan resmi kullan' seçeneği sorunu çözüyor fakat özel ayarlar aktif oluyor bu windows kurulduğunda varsayılan ayar değil elbette ama önemli değil.
Bu sorun değildir söyleminize şöyle cevap vermek isterim bir klasör açmaya çalıştığımda en az 10sn bekliyor ve çok kasılıyordu bu durumda daha çabuk açıyor.Sorun gibi görünmesede performans açısından küçük bir sorun gibi algılanabilir.