arkadaşlar burada kaç tane çöp adam var
bulana helal olsun
arkadaşlar burada kaç tane çöp adam var
bulana helal olsun
tahmin etsenizde olur arkadaşlar
156 sayfa fotoğrafını çekip saydım..
OOOOMMMMEEEERRRR140bende saydım hangimiz yanlış saydık??Resmini çektim saydım
Kiminki doğru acaba
Bir dahaki mesajda anlıcaz kim yanlış saydı
SAYAMADIN AMA SEN BİLİNMİ DOGRUSUNU SÜLE BAKEM!!!
sn waybe;
heralde sende saymaya çalışıyorsun..?
..bukadar beklediğine göre..
SİZCEDE ÖYLE DEĞİLMİ ARKADAŞLAR??
3 bölüm halindeler.yukardan aşağıya.her bölümde aynı sayıda adam var.ve benm bir bölüm için saydığım adam 42.bunu 3le çarparsak 126 çıkıyor.yanii toplamda 126 gibi duruyor ama sanırım sonuç bu değil başka bişey var bundan :)
walla bilmiyorum ama sonsuz derse çok sinirlenirim..
aslın da tam olarak bende bulamadım ama frkn_ua arkadaşın dedigi mantıklı gibi
XxXDaRKoXxXSayısını boşverintabii öyle yaa;çünkü sürekli yeni katılım söz konusu,sabitlik yok ki neyi sayacağız?bunu aynı akan bir su\dere gibi düşünün;olsa olsa su da old.gibi debi den(akış hızı)söz edebiliriz;(debi==>m3/sec,lt./sec.gibi)hadi burda da :(çöpadam/sec.çöpadam/dk.gibi)olsun
Şöyle de örnek verebiliriz:bir stad var ve kapılarından içeri sürekli yeni seyirci giriyor;maçı anlatan spiker şuanda maçı izleyen şukadar seyirci var diyebilirmi?derse yanlış yapmış olmaz mı?belki tahminde bulunabilir o kadar.Son Düzenleme: viking20 ~ 26 Ağustos 2008 12:11
buradaki çöp adamlar hep aynı şekilde yani birbirinin tıpa tıp aynısı. eğer hep aynı adamlar girip çıkıyorsa 165 (printscreen yapıp saydım ki bunu yapan başkaları da farklı sonuçlar bulmuş), hepsini de farklı biri sayarsak on yüz bin milyon tane çöp adam bulunur
viking20tabii öyle yaa;çünkü sürekli yeni katılım söz konusu,sabitlik yok ki neyi sayacağız?bunu aynı akan bir su\dere gibi düşünün;olsa olsa su da old.gibi debi den(akış hızı)söz edebiliriz;(debi==>m3/sec,lt./sec.gibi)hadi burda da :(çöpadam/sec.çöpadam/dk.gibi)olsunAnlamadım ya neyse
viking20tabii öyle yaa;çünkü sürekli yeni katılım söz konusu,sabitlik yok ki neyi sayacağız?bunu aynı akan bir su\dere gibi düşünün;olsa olsa su da old.gibi debi den(akış hızı)söz edebiliriz;(debi==>m3/sec,lt./sec.gibi)hadi burda da :(çöpadam/sec.çöpadam/dk.gibi)olsunYaw senin şu bilimselliğin yokmu bitiriyo beni
Şöyle de örnek verebiliriz:bir stad var ve kapılarından içeri sürekli yeni seyirci giriyor;maçı anlatan spiker şuanda maçı izleyen şukadar seyirci var diyebilirmi?derse yanlış yapmış olmaz mı?belki tahminde bulunabilir o kadar.
viking20tabii öyle yaa;çünkü sürekli yeni katılım söz konusu,sabitlik yok ki neyi sayacağız?bunu aynı akan bir su\dere gibi düşünün;olsa olsa su da old.gibi debi den(akış hızı)söz edebiliriz;(debi==>m3/sec,lt./sec.gibi)hadi burda da :(çöpadam/sec.çöpadam/dk.gibi)olsunhelal olsun sana cok teknik konuştun neyse yaklaşık olarak yani adamları durdurunca tahminen 167 falan çıkıyor
Şöyle de örnek verebiliriz:bir stad var ve kapılarından içeri sürekli yeni seyirci giriyor;maçı anlatan spiker şuanda maçı izleyen şukadar seyirci var diyebilirmi?derse yanlış yapmış olmaz mı?belki tahminde bulunabilir o kadar.
waybehelal olsun sana cok teknik konuştun neyse yaklaşık olarak yani adamları durdurunca tahminen167
falan çıkı