burada yemek yemek istermisiniz
peçete yerine wc kağıdı koysunlar tam olsunnnnn
enes39hayattaaynen
ne yemek yemesi be kokudan 2dk duramazsın zaten icerde gerci orda ne isin var en bastan da giriosun diye sorarlar adama...
çinliler böyle durumlara alışık ama bizler..iğğğğğrenç...
böyle eften püften her şey içinde üyelik istemiyorlarmı...
Onlarda zaten mide yokki. Belkide saksıları bu nedenle çok çalışıyor.
Hem fenamı yemekten sonra ihtiyaçlarını zaartt diye anında giderebilirler.
Bu çinliler de fazla düşünüyolar ondan sonra sapıtıyolar..
Aynı anda hem yemek yerken hemde neyse anladız onu =)
Zaten cinde cocukların afedersiniz giydikleri pantolonların kıcları acıktır oyle annesi falan cocugun ihtiyacı gelince hemen isini gorsun diye sokak ortası da olsa hemen bi kenara cocugu oturtur cocukta isini gorur.Bir cok kez sahit olmustum.. Hatta en lüks caddelerden birinde bile denk geldim. Gördüğüm yemek cesitlerini burda saymasam daha dogru olur sanırım :)
İlginç bir konsept. Eğer temizse neden yemeyeyim ki? Ki o oturulan yerlerin gerçek tuvalet olarak kullanılmadığını düşünüyorum.
physfgpeçete yerine wc kağıdı koysunlar tamTuvalet kağıdı pis mi oluyor? Adında tuvalet kelimesi geçtiği için sadece tuvalette mi kullaılması lazım?Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 02 Kasım 2008 19:04
N_I_R_W_A_N_AYAKINDA BUNLAR KANALİZASYON HATLARININ İÇİNEDE RESTAURANT AÇARLARSA ŞAŞIRMAYIN.aynenn nirvana..:)tuncap sen masaları gormedın heralde dadı oturdun dıyelım ya cam masalar gerı don de bır bak istersenn ..........
yazık yemeğe saygıları bile yok, ahırdaki hayvanlardan bi farkı kalmamış;
_sümme radedna hü esfelesafiliin_ tin suresi.
tuncabİlginç bir konsept. Eğer temizse neden yemeyeyim ki? Ki o oturulan yerlerin gerçek tuvalet olarak kullanılmadığını düşünüyorum.yuuuhhhhhhhhhh oooooooo ne biçim algıTuvalet kağıdı pis mi oluyor? Adında tuvalet kelimesi geçtiği için sadece tuvalette mi kullaılması lazım?
adamların konsepti tamamlansın açısından demiştim...
ayrıca kullanılmamış wc kağıdını el yüz silmede kullanırım...