arkadaşlar ikisede başak burcu olan iki insan anlaşabilirmi.Doğum günü arasında 3 gün var.Anlayanlar yanıtlarsa sevinirim.
burçlardan anlayanlara
genelde insanlar kendi burcunda ki bir insanla anlaşamaz ama herhalde başak ile başak anlaşır.
Anlaşabilir mi die sordun edd dedik anlamayacak ne var
onu bilmem ama ben başaklarla anlaşırmışım gibi görünür ama hiç anlaşamam :-) bu arada meistere katılıyorum genelde insanlar kendi burcunda ki bir insanla anlaşamaz
Dünyanın en saçma bilimidir ASTROLOJİ. Ben zaten bilim olarakda görmüyorum.
çünkü;
Bilim:
Evrenin ya da olayların bir bölümünü konu olarak seçen, deneyselyöntemlere ve gerçekliğe dayanarak yasalar çıkarmaya çalışan düzenlibilgi.” olarak tanımlandığı için
ne deneysel yöntemlere dayanır nedebir gerçekliğedayanarak yasalar çıkarır. Bilim kuralları kesinleşmiş bilgidir.
Şimdi soruyorum size Astrolojide kesin olan birşey varmı?
Burçlara inanmam.Sözde gününün nasıl geçeceğini yani geleceğini biliyormuş.İnsanın özelliklerini söylüyormuş.Bunlar çok saçma şeyler.Bir kere geleceği Allah tan başka kimse bilemez!!! Herhangi bir kişinin özelliklerini onu tanımayanlar bilemez.Bazı durumlarda tanıyanlar bile bilemezken çıkıp burçlar mı bilecek?
Dünyanın en saçma bilimidir ASTROLOJİ. Ben zaten bilim olarakda görmüyorum.Hayır arkadaşım zaten bunlar hep para kazanma yolları. Saçma sapan şeylerle milleti kandırıyorlar ve sırf bu astroloji yüzünden yuvalar yıkılıyor. Neymiş efendim kova koç anlaşamazmış,terazi aslan frekanları tutmazmış gibi bir ton saçmalıklarla dolu.Ama insanlar gerçeklere değil,gerçekmiş gibi gösterilenlere inanırlar.Gazatelerde hergün yayınlanan yorumlarda,başaklar bugün şöyle yapacak,koçlar işten ayrılacak,aşk hayatı şansız olacak. Ama Dünyada aynı burçtan olan milyonlarca insan var,hepsi aynı şeylerimi yaşıyacak?
çünkü;
Bilim:
Evrenin ya da olayların bir bölümünü konu olarak seçen, deneyselyöntemlere ve gerçekliğe dayanarak yasalar çıkarmaya çalışan düzenlibilgi.” olarak tanımlandığı için
ne deneysel yöntemlere dayanır nedebir gerçekliğedayanarak yasalar çıkarır. Bilim kuralları kesinleşmiş bilgidir.
Şimdi soruyorum size Astrolojide kesin olan birşey varmı?