Criterion Games tarafından 2009 yılında geliştirilen Burnout Paradise: The Ultimate Box'ın dijital versiyonu EA Store'da ücretsiz (Tahminen kısa bir süreliğine) olarak dağıtılıyor. EA Store'da ücret ödemeniz gereken oyunu, bu linkten satın almak istediğinizde £4.99 yerine £0.00 karşılığında sahip olabiliyorsunuz. Mevcut kampanya bitmeden linkten "Check Out" diyerek kendi EA hesabınızla ya da yeni yaratacağınız bir hesapla satın alma işlemini bitirerek oyunu EA Downloader ile indirmeye başlayabilirsiniz. Acele etmekte fayda var.
Kaynak
Burnout Paradise Kısa Bir Süre Ücretsiz
Bilgilendirme için teşekkürler.Henüz almamış olanlar için gayet iyi bir fırsat.
Rica Ederim.Son cümlenize katılıyorum :)
Konuyu görmemiştim.Haberi hazırlıyordum şimdi son anda farkettim :)
Steam'in yılbaşı indirimlerine kayıtsız kalamayan EA, kendi Store'u üzerinden beklenmedik bir sürpriz yaptı.
2009 yılında kendinden bolca söz ettiren Burnout™ Paradise: The Ultimate Box kısa bir süre için ücretsiz.
Ücretsiz bir EA Store hesabı aldıktan sonra Bu linke tıklayarak oyunu hesabınıza geçirebilirsiniz.EA DOWNLOAD MANAGER kullanarak dilediğiniz zaman bilgisayarınıza indirip oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.
Oyun hesabınıza yapışır ve istediğiniz bilgisayara hesap bilgilerinizi girerek indirme işlemini başlatabilirsiniz.
Ama yok, 'Orjinal hala pahalı' diyorsanız, oras size kalmış artık