Oyunun amacı tabela ve parmaklıklarımı yok etmek :)(oyunun başında yapacak başka şey yok gibi görünüyor) bilgi veren olursa sevinirim. Teşekkürler
Burnout Paradise oynayan varmı
arkdaşlar haritada şehir içinde trafik ışıklarına geldiğinizde yarışlara girebiliyorsunuz.ışığa geldiğinizde sağ altta yarışın türünü falan gösteriyor.ileri-geri tuşlarına aynı anda basarak yarışa girebilirsiniz...
sag tarafta race,road page gibi bi yazı cıkınca (haritada sarı yeşil kırmızı yerlere gidince cıkıo a+z ye aynı anda basarsanız yarışa girersiniz ben oynuom a lisanslı ehliyetim war 30 yarış kaldı bitmesine de
benim lisans şu an burnout license 45 yarış fln var elite olması için ama oyun çok kryifli yarış çeşitleri takedown yapma olayı özellikle online oynama çok güzel olmuş online oynarken çeşitli challengeler de düzenleyebiliyoruz
teşekküler arkadaşlar sayenizde yarışmaya başladım.
Selam arkadaşlar, bende oyunu yeni oynamaya başladım.Oyun başlarda durgun ama ilerledikçe yarışlar çoğalıyor ve daha zevkli hale geliyor. Bu oyunun oynayışınıda, çok beğendiğimi söylemeliyim.Ve normal bir pc'de bile akıcı oynanabilir bir oyun hız tutkunu ve adrenalin meraklısı herkese önerebilirim herkese saygılar...
Her İkisinide Mükemmel Kullanıyorum Oyun Hakkında ise Tek söyleyeceğim Mükemmel HD Özelliğiyle Dehşet oynanıyor