intel pentium 4
2.40 ghz hız
2450 mhz cpu
drr 2 gb memory
windows 7
32bit işletim sistemi
128 mb g4bit gf fx 5200 drr tv ekran kartı
ram 128mb
p4 pe2 x asus anakart
bu sistemle nfs grund ve gta vice ctiy oynaya bılırmıyım
busıstemle nfs graund ve gta vice city oynanırmı
fx 5200 ü bende geçenlere kadar kullanıyordum orta ayarlarda nfs ug2 yi oynaya biliyorsun biraz carbon çalıştırıyor düşük ayarlarda... sanandreas - vice city te oynatır sana ama RAM i yükseltmen lazım... (tabi 128mb'sa iki kere yazmışsın birinde 2 yazıyor birinde 128 :) ) call of duty de oynatıyor :D tabi cod2 yi daha üst oyunlarda malesef bişey yapamıyorsun... "serious sam" da önerebilirim... eğer elinizde yoksa alacaksanız bence yeni makina alın çünkü ömrü fazla olmayacaktır gerçekten eski makina...
Windows XP'de Oynarsın. Çünkü O Kart Dx9 Desteği Bulunmaktadır. Windows 7 ve Vistada Kullanılmaz . 2.7 alıyo O Kart Puan aLarak. 800x600 Low Seviyelerde Oynarsın :) Nvidia Control Panele Gir 3 D Ayarlarını Performans Yap. Az Çok Olsada Fark Eder.
128 mb ram üzerine windows 7 kurulmaz. 512 hatası verir. Ram miktarınız nedir tam olarak başlata girip calıstıra girip(xpyse tabi. Windows7yse direk başlata tıklayıp yazın) "dxdiag" ve rame bakın
fx5200 benim eski kartım. Vice city oynatır rahat. underground 2 fullde oynatmıyor ama normal ayarlarda oynatırsın.San andreasıda 1360x768 oynarsnı ama 16 bit renkte :)