çalıştığım işyerindeki bilgisayarım çok yavaşladığı için format atayım dedim ve masa üstünde ne varsa evrak klsör D: sürücüsüne attım dvd taktım format işlemi bitti D. sürücüsünden verileri alayım dedim hepsi gitmiş!!!! benim anlamdığım D: sürücüsündekiler nasıl olduda gitti bu arada imaj cdsi symnatec ghost8 hazırlanmış nasıl kurtarabiliriz
şimdi önerileriniz bekliyorum benim bildiğim recuva var ama ?
Bütün Belgelerim gitti (Lütfen yardım edin)
- 1
- 2
şafak89recuva yı denedinyok denemedim yarın ondan başlayacam ama format attıktan sonra recuva işe yarar mı sizce
Bence O Dosyaları Unut Bi Daha Getirmen Çok Zor!
Unutamam...... onları geri almanın mutlaka bir yolu vardır bence sen en basit yolu seçmişsin yinede yorumun için teşekkür ediyorum
easy recovery professıonal indir kur format recovery den dosyaların %80 kurtarırsın program senden hangi dosya formatıyla formatladığını istiyecek artık hangisi ile formatlamışsan büyük ihtimal ntfs ile formatlamışsındır programın hdd yi taraması hdd büyüklüğüne göre değişir 250 gb hdd yi 1 2 saate tarar verilerin çoğunu kurtarır ama verilerin üstüne veri yazmışsan çoğu veriyi kurtaramassın hiçbir program yüklemeden easyrecovery professıonal kur yanlız full sürüm kur trial sürüm hiç işe yaramaz
carl246easy recovery professıonal indir kur format recovery den dosyaların %80 kurtarırsın program senden hangi dosya formatıyla formatladığını istiyecek artık hangisi ile formatlamışsan büyük ihtimal ntfs ile formatlamışsındır programın hdd yi taraması hdd büyüklüğüne göre değişir 250 gb hdd yi 1 2 saate tarar verilerin çoğunu kurtarır ama verilerin üstüne veri yazmışsan çoğu veriyi kurtaramassın hiçbir program yüklemeden easyrecovery professıonal kur yanlız full sürüm kur trial sürüm hiç işeGaliba aradığım buydu teşekkürler dostum
kurtarman zor ama easy recovery yada recovery my files ile kurmarmaya çalış
Bilseydim dvd ye atardım D: sürücünün içindeki bilgilerinde silineceği aklıma gelmedi sizce D: sürücündeki bilgiler niçin silindi benim aklıma gelen imaj alırken 2 diskin imajını birden almış olabilirler mi ...?
hayır genelde tek diskin imajı alınır ama genelde notebooklarda dvd sinden kurulumlarda herşeyi siliyor sizin makinada lap top olsa gerek
Hasan Hüseyinhayır genelde tek diskin imajı alınır ama genelde notebooklarda dvd sinden kurulumlarda herşeyi siliyor sizin makinada lap top olsaMasa üstü
anladım recuva denmiş kullanmadım onu ama dediğim proğramlarla kurtarmaya çalışın inşalah geri gelir
diyeceksiniz ki niye hazırlayana sormuyorsun kamu da herşey ankaradan gelir soramıyorsun tabi sorsanda cevap vermiyorlar hepsinin emeklisi dolmuş insanlar bırakmasınıda bilmiyorlar ve en önemlisi bu eski zihniyet kimseye bir şey öğretmek istemiyor
yarın gidip sırf bununla uğraşacam yardımlarınız için teşekkür ediyorum.........
rica ederiz dediğim gibi dvd cd lerde çekim yaptığnız zaman herşey siliniyor bunu hazırlayan firma ile görüşün ama pek yardım edeceklerini sanmıyorum cd ye çekseydin derler bu tarz konular bankalarda oluyor ama adamları herşeyi günlük otomatikman servere yükleniyor çöksede sorun olmuyor. siz yinede şansınızı deneyin bir sorun
kolay gelsin hayırlı çalışmalar
recuva işe yarar ama tamamen silimişse kurtaramassın,
Evet şimdi iş yerindeyim ve recuva başladım ama recuva tam bir hayal kırıklığı yaşattı bana. 2 defa derinlemesine taratmama rağmen bir tane olsun bulamadı şimdi sırada easy recovery professıona inş. işe yarar
büyük bir ihtimalle atarken formatı :D yi biçimlendirmiş olabilirsin
Geçmişolsun sanırım siz formatı dos modunda attınız format:c dediniz işletim sistemiz c de NTFS olarak formatlanmış yere kuruluysa siz dos modunda format:c dediğinizde c yideğil FAT32 olan d yi formatlar dos modunda format NTFS yigörmüyor FİNAL DATA ile dosyalarını kurtarabilirsin büyük cogunlugunu eyer üzerine birşey uazmadıysan kolay gelsin.
Geçmişolsun sanırım siz formatı dos modunda attınız format:c dediniz işletim sistemiz c de NTFS olarak formatlanmış yere kuruluysa siz dos modunda format:c dediğinizde c yideğil FAT32 olan d yi formatlar dos modunda format NTFS yigörmüyor FİNAL DATA ile dosyalarını kurtarabilirsin büyük cogunlugunu eyer üzerine birşey uazmadıysan kolay gelsin.
senin kurduğun xp direkt d ye format çekmiş otomayıkmab çok zor kurtarırsın data olarak kurtarılır ama işi beilen biri yapmaı lazım
durcaklisenin kurduğun xp direkt d ye format çekmiş otomayıkmab çok zor kurtarırsın data olarak kurtarılır ama işi beilen biri yapmaı lazıDeğil C. ye yeni windows kurulu eminim ama problem D: sürücündekiler de girmiş benim aklıma şu geliyor benim format attığım cd merkezden geldi imaj cd si acaba 2 sürücünün birden imajınımı aldılar başkada aklıma gelmiyor teşekkürler
- 1
- 2