degerlı DOSLAR
bu yazım sondur ve bu YASAKlardan dolayı IYICE TEPEM ATMISTIR
bu YASAKLARDAN dolayı ve devam ettıgı surece ınternetlerı KAPATMA KARARI ALDIM
6 tane ınternet ben de 2 tane kardesımde olmakla beraber 8 ınternet
teledunya kullanmadıgım ınternete kota asımı dıye fatura gonderıyodu onu kapattım sıra geldı
7 adet cesıtlı yerlerden aldıgım ınternete temmus olayından sonra butun ınternetlerı kapatıyorum
ortalama 29 dan hesap edın (ve )ZARARINIZI SIZ HESAP EDIN
BUTUN INTERNET SUNUCULARI BUTUN KONUSMALARIMI KAALE ALMADINIZ FAX YUZYUZE GORUSME
TELEFON IMEL HEPSINI SIZE ATTIM sallamadınız
bu son YASAKLARDAN DOLAYI INTERNETI KAPATIYORUM
HER KEZE DUYRULUR
saygılarımla -----------------------
BUTUN INTERNET KULLANICILARI (lutfen okuyun )
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
66 mesaj
İyi yapıon :D çokta umurlarındaydı. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
İyi yapıon :D çokta umurlarındaydı. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :sen oyle dusun sen boyle dusunuyosun sor bakalım aynı seyı onlar dusunebılıcekmı
hesap ortada 6+2 ınternet 8 tane
29x8= 232 dımı
12x232=2784
yukardakı kayıp sunucuyu ınternet yonetıcısını mutlu edermı sence
bu sadece benım
selamlar
kaptan electronıc -------sadece 2 ınternet acık hepsını kapattım oda kotalı
bi ameleden kurtulduk :D:yas 14 olunca tabıııııııı boyle oluyo evladım ogretmen kolesı olucagına kendının kolesı ol once
o ameler sayesınde evlerde oturuyosun bunu unutma ınsanları asla asalama tatar guzelı senı
bak bu amele 7300 sıte sırtında tasıyo senın bır becerın varsa cık ortaya laf atmayla olmuyo bu ısler
daha dur 40 fırın ekmek yesen bıle bos fırıncıyıda yemen lazım unutma
abı tavsıyesı
kaptan
pire için yorgan yakıyorsunuz.C=dostum bunlara bır zarar vermek sart oldu sadece 1 hatta kalıcam sımdılık
yukardakı lısteyı fıatları gormusundur
senelık benden aldıgı para 3 mılyar kota asımları dahıl
7 makına kullanıyorum mecbur bu kadar aga gıtmıstım daraltım bu gun
selamlar
kaptan
dostum bunlara bır zarar vermek sart oldu sadece 1 hatta kalıcam sımdılıkGerçekten 3 milyarın onlara zarar vereceğine inanıyor musun (: ??
yukardakı lısteyı fıatları gormusundur
senelık benden aldıgı para 3 mılyar kota asımları dahıl
7 makına kullanıyorum mecbur bu kadar aga gıtmıstım daraltım bu gun
selamlar
Ortalama hergün 3-4 kişide kotasız 4 mbit veya fiberoptik 50mbit geçtiğine göre zarardan çok yarar veriyosun(6 tane slotu boş bırakıp server'i rahatlatmış oluyorsun) ;)
O şirketlere asıl zarar ettirenler attackerler ve downloaderler diğer adıyla warezciler ;)
Eğer net kafeler netini iptal edip lan party olursa servis sağlayıcılar zarar eder ;)
Her net kafe ayda en az 400 tl garanti kar eder ;)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
247 mesaj
Fare dağa küsmüş...
Gideceksen de git, durup durup interneti kapatıyorum diyerek post kasma!
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
66 mesaj
Bu tam manasıyla kendi reklamını (artistliğini) yapmaktır...Benimde bikaç makinam var ama kapatıcam falan diye artistlik yapmaya pek niyetim yok.
Senin saygını...bu adamlar neler dedi de neler yaptılar bugüne kadar. neyse konu bu değil
Yasaklanma falan yok.. Standart paketlerde hiç bir değişim olmuycak diye adamlar TVlerde bas bas bağırdı geri zekalı mısın !?
kaç tane konu açmışsın dengesiz DEFOLUP GİT.
başlığı açan arkadaş. Yermek için söylemiyorum ama biraz düzgün Türkçe LÜTFEN. "Her keze" ne oluyor? (diğerlerini yazmıyorum) internet Türkçesi de değil bu. düpedüz YANLIŞ. hani bazı kelimeleri kısaltırsın falan ama... ilk postunu bi kontrol et imla klavuzundan Rica Ederim