Gerçekten bu hata küçük bir hata değil... Nasıl olurda kontrol etmeden cdyi dağıtırsınız? hiç anlayamadım doğrusu..bir de "bazı bilgisayarlarda boot etmiyor" demişsiniz.Doğrusu "hiçbir bilgisayarda boot etmiyor" olacaktı... Şimdi sizin hatanızı düzeltmek için ben bir daha cd mi yazacağım... Tabii herkesin evinde cd yazıcı vardır zaten... Bir de önümüzdeki ay tekrar cd vereceğiz demişsiniz... Bir 5.5 YTL daha ...neyse
Büyük Dikkatsizlik--Knoppix CD
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Selamlar
Elimdeki Knoppix 3.7 (Chipin verdiği boot almayan) cdsii nasıl bootlu hale getirebilirim Nero ile bootlu bi şey çektim fakat Linux bootu ile pek alakası yoktu??
Birisi nasıl yapabileceğimi söylerse çok sevinirim...
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj
Chipi daha yeni almıştım o da bu cd yüzünden maalesef hiçbir pcde boot edemedim.
Ayıp Chip sana eski günlerin nerde?
Türkiyede pc dergisi kalmayacak bu gidişle.
Bu ay dergide okur eleştirilerine yer vermişler sanki bakın yazıyorsunuz birşey olmuyor der gibi.
Chipi çok eleştiriyorum ama almaya devam ediyorum neden eleştirileri göz ardı ediliyor.
O kadar çok başlık açıldı ki hepsine eleştiri yazsam yine az.
Neredeyse 1 yıllık ölü sayfalar var hiçbirşey değiştirlmeden aynen basılıyor yazık oluyor bize.