büyük üstad Bruce lee den bir video
evet arkadaşlar profil resmimden de anlayacağınız üzere bende bir çok insan gibi bruce lee hayranıyım hatta benimkisi bir hastalık izlemek isteyenler için link aşşağıdadırON numara
büyük üstad için yorumlarınızı ve görüşlerinizi beklerimhttp://www.youtube.com/watch?v=IJGndrjP0i8&feature=fvwrel
bu videoda 3.36 dk ya dikkat çok pis kroşe vuruyor
bu videoda 3.36 dk ya dikkat çok pis kroşe vuruyor
sese bak be..Süper..:)
Bruce amcayı seviyoruzzz adamın sesi yeter dünyada tekti valla adam yaşasaydı 70 i devirecekti okumak isteyenlere hayat hikayesi var bu linkte buldum güzel : http://www.msxlabs.org/forum/sor ... nasil-olmustur.html yalnız ölümünü çözemedim kimi diyo tümör kimi cin mafyası biri diyo new yorkun yarısına yetecek kadar zehirle öldürdüler bide tabancadaki mermiler var gercek kursunla ates etmsiler bide aspirin karısımı ilac icmis ondan diyenler var var olu var bi türlü kesin bişey bulamadım genc ölmüş yaff :(
bu arada chak noris de büyük bir dövüşcüdür araştırın vikipedi de okuyun aldığı başarıları görünce anlarsınız
okinkurt verdiğin bilgiler için teşekkürler
bruce lee keşke o genç yaşta ölmeseydide bizde daha çok filmlerini izleyip keyif alsaydık
chuck norris de on numara hakkaten 2 sini bi filmde iyiki oynatmıslar valla süper fimdi videodaki dövüs sahneside norris in bi dizisi vardı kücükken izliyodum onu ranger mıyı tam hatırlamıyorum şerifti güzel bi kamyoneti vardıı cok severdim o diziyi :D texas ranger olabilr ismi tam hatırımda degil D: .
chuck norris ile biraz bilgi vereyim
- Sık sık Bruce Lee ile biraraya gelip antrenman yaparlardı.
- ABD Hava Kuvvetleri için çalışıyor.
- 1966'da Ulusal Karate Şampiyonu oldu.
- 1967'de ABD Karate şampiyonu ve yine aynı yıl Dünya ortasiklet karate şampiyonu oldu.
- 1968'de Dünya Profesyonel ortasiklet karate şampiyonu ve Kuzey Amerika Şampiyonu oldu.
- Brezilya Jiu Jitsu'sunda karakuşak sahibidir.
- Taekwondo'da 1996 yılında 8.derece siyahkuşak seviyesine ulaşmıştır.
- Darbelerin kilo basıncını gösteren bir kalkan'a vurarak, 308 kg toplam sonuç elde ederek 'Dünya'nın En Sert Tekme Atan Adamı' ünvanı ile halen Guinness Rekorlar Kitabı'ndaki yerini korur.
- ABD L.V. yakartop turnuva şampiyonu seçilmiştir.
- Tang soo do da siyah kuşak sahibidir.