Arkadaşlar win 7 kullanıyorum C++ Builder 3'ü kurdum kurulumda bi sorun çıkmadı ama kod yazıp çalıştırdığım zaman çalışmıyor sanırım win 7 kullandığım için xp kurmak istemiyorum çünkü kasam yeni garantisi gidecek ama sanırım eni sonu xp kuracağım. Şunu merak ettim şimdi iki işletim sistemi kursam win 7 yi silmem mi gerekiyor? yani o varken xp kuramıyormuyum 7 yi silmek istemiyorum hem garanti gidecek hemde orjinal diye silmek istemiyorum :)
Ya da C++ builder ı 7 de nasıl kullanabiliyorum? böyle bir sorunu nasıl halledebilirim. Cevaplarınızı bekliyorum uygulamalı derslerimi tekrar edemiyorum. Hiç bir çözüm bulamazsam mecbur xp ye döneceğim :(
C++ Builder 3 win 7 de çalışmıyor
işletim sistemini kurdun diye garanti gitmez. zaten çoğu firma parça garantisi verir. aldığın bilgisayarın sözleşmesini iyi oku. orda biyerde muhtemelen işletim sistemiyle ilgili virus kapma, çökertme vs gibi durumlarda yzaılımın garanti kapsamına girmeyeceğini belirtmesi lazım, ancak donanımsal garantisi devam eder. önce xp'yi kurarsın sonrada win 7'yi farklı bir bölüme kurup ikisini bi arada kullanabilirsin.
İlk defa kuracağım iki işletim sistemi ama 7 yi silmek istemiyorum xp yi direk kuramıyor muyum? Mutlaka silinmesi mi gerek orjinal olmasına yanıyorum ya :)
normalde xp'yi direkt kurarsan win7 çalışmaz. çalıştırmanın bir yolu vardı.çalıştırman için boot ayarlarını yapman gerekiyordu. oda başka bi programla yapılıyodu sanırım. orta seviye ve üzeri kullanıcılar için dediğim yöntem, nette araştırırsan belki bulursun. ismini hatırlıyamadım.ayrıca win 7 dvd'si yokmu. bilgisayarındaki orjinalse aynı keyi girip kurarsın. bilgisayarını bilmiyorum. laptoplarda keyi etkinleştirmek bazen sorun oluyo. ama masaüstü sistemin varsa işin daha kolay.
işine yarayabilir diye birkaç site baktım bunları bir incele.
Hayır 7 dvd si vermediler ama kasam yeni ve orjinal 7 yüklü ama korsan win 7 dvdsi mevcut :D onu kurup yine kasanın üzerinde ki keyi girsem oluyor mu?