Ben bu sorumu hangi bölüme yazıcamı bulamadım..bilgisayarıma yeni format atıldı ve excel,word.. programalrı yüklü bile değil ama c diskinde az yer var nedenini bilmiyorum boş alan yok gibi ..programlara bakıyorum ekle/ kaldır dan o kadar yer kaplamıyor ...yardımcı olursanız sevinirim ...
c diski problemi
Sistem geri yükleme yer kaplıyor olabilir ama o kadar dolmaması lazım nasıl bölümlendirmişler ki diski yani ne kadar kapasite var ve ne kadarı dolu neyse siz öncelikle sistem geri yüklemeye bir bakında...
Arkadaşım öncelikle format atarken bölümlendirme de ne kadarlık bir disk bölümü ayırmışlar c ye öncelikle ona bak. mesela hdd 80 gb olup c:ye 5 gb ayrılmış olabilir.önce kapasiteye bir bak bence c sürücüsünün
sistemi geri yüklemiyor bi tarih vermiyor yani denedim ....9.40 gb 9.00 civari dolu ...tek disk c bölümüde yok basit bişi ...
Ohoho 9.40 gb'mı Windows oraya yüklü deme ayrıca sistem geri yükle dememiştim.Sistem geri yükleme yer kaplar eğer kapatırsan farkı görürsün...
bilmiyorum o kadar bilsem zaten sormam ... sistem geri yükelme nasıl yer kaplar hep vardı formttan öncede... c diskine bakıyorum dolu ama ne olduklarını bilmiyorum
Sistemi geri yüklemeyi kapattım ama bi işe yaramadı...