Şu anda piyasadaki en iyi C# kitabı hangisidir. Ben orta derecede C# biliyorum yani bilgim var öyle 0'dan başlaması gerekmez iyi anlatsın kendimi geliştireyim istiyorum. Eğer bu konuda iyi bir kitap varsa tam adını yazar mısınız?
C# ile ilgili en iyi kitap
C# ÖĞRENİYORUM 9. SINIF KONU ANLATIMLI SORU BANKASI
En iyi kitap bu bence .
c# da kendini geliştirmek istiyorsan microsoft açık akademi sitesine üye olmanı tavsiye ederim
Çok iyi video anlatımları ve pdf dosyalarıyla konuları anlatıyorlar modül sonunda sınav yapıyolar
eger 60'ın üzerinden alırsan katılım belgesi veriyorlar çok yararlı ben üye olalı 14 gün felan oldu
okulda anlatılan konuları daha iyi şekilde bu microsoftun sitesi sayesinde ögrendim
Merhaba Arkadaşlar,
Sizlere tavsiye edebileceğim bir kitap Yazılım Uzmanı ve Eğitmen olan M.Burak Horozoğlu'nun C# ile Yazılım Geliştirme Kitabı var. İçerik bakımından uygulamaya yönelik olmasıdır. Kitap içeriğinde konuları görürken kullanılan konuya ait görseller ile uygulama yapmanız daha da kolaylaştırmış.
Kitapta bulunan konular aşağıdaki gibidir.
.Net Teknolojisi,C# Nedir ? Nasıl Yazılır?, ASP.NET Nedir ?, SQL Nedir?, E-Ticaret sitesi nasıl yapılır ?, Admin Paneli nasıl yapılır?
en iyi kitap bütün seviyeler için sefer algan nın c# kitabı ama elektronik kitap istersen bilge adam kitapları çok güzel
Kardeşim internette buldğun bütün c# videolarınnı hatim et boşver kitabı :) bende 3 tane kitrabı var c# ın hiçbirini şimddi açıp bile bakmam. İstediğim şeyleri google a yazarım ve sorunumu öyle çözerim. stackoverflow.com ve msdn bence mükemmel kaynakar..