Arkadaşlar,ben C# diline başladım ( hiç bir temelim yok) çok küçük çapta programlar yazıyorum,örnek olarak Browser,kod verici,trainer(sadece trainer şekili).Vb.
Ama bundan öteye gidemiyorum,neden diyeceksiniz,aklımda bir sürü proje var,ve güzel projeler var.Mesela diyelim,küçük bir şifreleme programı yaptık,kullanıcı şifreyi girerse,şifreleme programı o kullanıcıyı asıl programa gönderecek,eğer şifreyi yanlış girerse 3 kere uyaracak 4. kere yanlış girerse program kendini imha edecek,v.b bir sürü projeler var aklımda.
Mesela bir singleplayer oyunda trainer yapmak istiyorum,örnek verecek olursan AgeOfEmpires 3 diyelim,oyundaki hammadde kodunu bulduk,peki sonra ne yapılacak ? Hangi kodlar ile C# de yaptığım trainere yerleştireceğim ? Buradan sonrası Pırt.
Gerçekten günlerdir internette arıyorum,ama çoğu kişi kesesine girecek parayı düşündüğü için,bedava olan kaynak bulmak çok kıt derecede.
Artık buradan sonrası Chip üyelerine kalmış birşey.Şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Ya bulduğum videolarda Merhaba Dünya yazarlar,ya da adam c# ye yeni başlama başlığı altında kafasına eseni yapıyor,yok şunu yazarız yok bunu yazarız,ulen ben zaten bilsem niye videoya bakayim,sen bare onu neden yazdığını anlat Gerçekten o tür videolar sinirimi bozuyor,klavyeyi kıracak dereceye geldim,adam akılına eseni yazıyor.