ben prgram yapacamd da sordum soruşturdum en iyisi c++ mış da bn onun dowland ı bulamıyom zamet olmassa birisi bana vere bilir mi şimdi den tşk ederim
c++ program ını dowland ı vere bilir misiniz
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
bana tam link ini versene tıklayacam zaman aç kaydet çıksın sana zamet olmassa
Yıllanmış Üye
426 mesaj
Dosya 2,95MB gibi görünüyor Ama gerisini veb üzerinden indiriyor toplamda yaklasık 300 MB interneti kotalı kullanıyorsan kotana bir bak istersen.
OP Taze Üye
5 mesaj
tşk ederim senin de bi istedeğin olduğu zaman seve seve yaparım
Yıllanmış Üye
151 mesaj
http://www.bloodshed.net/dev/devcpp.html
"Dev C++" var.
9.MB mış. ama bu sadece compiler sanırım. kota sorunum var diyorsan bunu deneyebilirsin. bide yeni başlıyorsanız C++ ın kolay olmadığını hatırlatmak isterim. Ama ümidiniz kırılmasın.
Yıllanmış Üye
426 mesaj
layolushttp://www.bloodshed.net/dev/devcpp.htmlYoo ben kota sorununu kotalı kullanıcılar için kastetmiştim.Ben de MSDN in Visual Studio'sunu kullanıyorum ve gayet memnunum.Bir de şu yeni Visual Studio 2008 i download edip bir deneyeceğim bakalım neler değişmiş"Dev C++" var.
9.MB mış. ama bu sadece compiler sanırım. kota sorunum var diyorsan bunu deneyebilirsin. bide yeni başlıyorsanız C++ ın kolay olmadığını hatırlatmak isterim. Ama ümidiniz kırılmasın.Son Düzenleme: 5734L7H ~ 13 Haziran 2007 13:44
Yıllanmış Üye
151 mesaj
5734L7HYoo ben kota sorununu kotalı kullanıcılar için kastetmiştim.Ben de MSDN in Visual Studio'sunu kullanıyorum ve gayet memnunum.Bir de şu yeni Visual Studio 2008 i download edip bir deneyeceğim bakalım neler değişmiştamam hocam, bende kota sorunu olanlar için bi teklif yaptım. eğer 300 MB indiremeyeceklerse ay başına kadar bununla idare edebilirler demek istedim. bunda bişey varmı ki? Visual Studio yada Visual C++ için bi yorum da bulunmadım. sadece C++ dilinin(Visual C++ yada Studio programı değil yani) kendisinin zor bir dil olduğunu söyledim. anladığım kadarıyla arkadaş yeni başlıyor. CPP nin zorluğuna dikkat çektim. sanırım bir yanlış anlaşılma oldu.basictrben prgram yapacamd da sordum soruşturdum en iyisi c++ mışSon Düzenleme: layolus ~ 13 Haziran 2007 17:01