C# yemi devam etsem C++ mı-Python mu ? İçeride.

ThekT0niC
31-05-2013, 16:30   |  #1  
ThekT0niC avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 21
1,194 mesaj

Arkadaşlar,yaklaşık 4-5 haftadır C# ile uğraşıyorum,mantığını kavradığımı düşünüyorum.Rahatça karmaşık olmamak şartı ile program yazabiliyorum,(şifreli giriş,web browser,dosya silme,ekran görüntüsü alma v.b)yapa biliyorum,lakin C# dili ile bilgisayara tam olarak hakim olamıyacağımızı duydum.

Şöyle söylemek isterim,benim isteğim bilgisayarın arkaplanında neler olduğunu görmek,yani bilgisayarı yönetmek.Peki bunu C# ile yapabilir miyim ? C# nin dezavajtajıda şu,sadece windows tabanlı bilgisayarlarda çalışıyor,ve ben asla bir firmaya bağlı kalmam,zaten Widows firmasından da nefret ederim,dinleri imanları para.

Neyse asıl konuya dönelim,algoritma mantığını çözdüğümü düşünüyorum,döngüler vs biliyorum,bende Python veya C++ başlamak istiyorum,sizce hangisi ne başlasam ?Mesela Singleplayer bir oyunun savunma sistemini kırdığım zaman çok büyük haz alırım,bu olay C# de zor yapılıyor sanıyorum,çünkü C++ dilinde DLL olayı daha güçlü.

Ben program öğrenmeyi  işe girmek için yapmayacağım,çünkü sayısal öğrencisi değilim ve bilgisayar ile ilgili bir Üniversiteye gitmek benim için bir hayal.Hobi olarak yapacağım,ama programlama konusunda eğitim almış ve masterlara para dökmüş bir kişiye taş çıkartabilirim.

Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 31 Mayıs 2013 20:12