Merhaba ben windows 7 home basic kullanıyorum.32bit işletim sistemi.Bu surum rtm surumdur.Bu surume uygun guncellemeler diye tarattım nete bir suru guncelleme çıktı.Bunlardan bazıları cab uzantılı.Bu guncellemeleri nasıl kurabilirim.yardımcı olabilirmisiniz?ilgi ve alakanız için şidmdien teşekkkür ederim
Cab uzantılı dosyalar
bir int sitesinde buldum 169adet windows 7 guncellemesi surum numaram 7600.16415ten 7600.20551e çıktı.ama cab uzantılı guncellemeleri yukleyemedim.Windows 7 rtmde olan bazı dil hatalarını duzellttiği yazılıydı ama kurulumunu yapamadım.
Windows Update ile ne geliyorsa odur... Neden güncelleştirme arıyorsunuz, ilginç ?!
Windows Update ile gelen güncellemeler ile sadece explorer.exe ve bir kaç dosyanın string numarası değişiyor.
Siz bence sistemi hem güvenlik hem performans yönünden riske atmışsınız...
Mustafa'nın dediği gibi windows update zaten sisteme uygun ve gerekli olan güncelleştirmeleri bulup yüklüyor, senin birdaha elle aratman değiştirilmiş dosyalarla uğraşma riski taşır. cab uzantılarına gelince, onlar sadece vlite vb. programlarla kurulum dvd'sine birleştirmeye yarar, tek başlarına yüklenemezler paket içinde kurulum uygulamaları olması lazım ki onlarda ayrıyeten bulunmaz. boşver sil gitsin, bidahada aratmana gerek yok zaten.