arkadaşlar Cal of duty BlackOps oynunda ilk bölümde Biraz ilerliyorum oyun gayet iyi çalışıyor fakat Biraz ilerledikten sonra direct 3d device 9 present failed driver internal erorr(-2005530585) Diye bir hata alıyorum çözümünü bilen varsa lütfen yardım edin
Cal of duty BlackOps direct 3d error hata
Arkadaşım aynı sorun aynı şekilde bende de var ya ekran kartı sürücüsünü güncelledim oyunu kaldırdım kurdum bile.. Ama nedenini bir türlü çözemedim.. Burada eğer arkadaşlar bir çözüm yolu gösterirse oyunun büyük bir hatasını çözmüş olacağız çünkü aynı hata internette de çok sık dolaşıyor..
şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler
Evt Gomise katılıyorum fakat şuan bende baska bir hata var Oyun simgesine tıklıyorum oyun hiç açılmıyo siyah yarım bir ekran geliyor drıver error diyor ..s
Bence hiç uğraşma çünkü oyun hatalarla dolu onu düzelteceksin bu sefer donacak ondan sonra başka bişey bendede öyle oldu sonunda bıraktım zaten bu seri pek beğenen yok yinede siz bilirsiniz.
Ama yinede burayı incelemeni tavsiye ederim.
https://www.chip.com.tr/forum/cal ... -cozum_t184950.html
Oyunda kasma sorunu yok ben bu oynu oynuyordum ilk bölümde direct 3d error filan veriyodu bölümde şimdi ise hiç açılmıyor direk direct error diyor ..s
Ben de aynı şekilde oyunu oynarken atıyordu...Ben oyun yeni çıktığı için böle hatalar olduğunu düşünüyorum kararlı ve yamalarla düzeltilmiş bir sürüm işe yarayacaktır...Format atıp yapmayı bile düşündüm ama ceza_ceza arkdaşımızın dediği gibi sorunlar bitmiyor.... Bence hatalar için çıkacak yamaları bekleyelim...
ya ben de o hatayı alıorm. oyun yeni cıktı evet ama yığınla hatası var özellikle cok kasma ve bekleme yapıyor çoğu kullanıcıda. ben ateş ediyorum ilk bölümde barda. ateş edince oyundan atıyor.... :S
ya beyler benm bi abim getirdi oyunu bana.. o kendi bilgisayarında sürekli oynuyormuş suana kadar hiç öyle bir hata gelmedi fln diyor takır takır oynuyorum ben we gzl diyor oyun için ama benimm pc de ayni sizdeqi gibi direct 3d hatasi werior :S 2 gb ram war 512 ekran krti 424 gb ta boş alanim war d diskimde e6640 isdior oyun benmqi 6700 özellikler yetior ama nie o hatayi werior bende bilmiyorum ya :S severek oynadğm bir oyundu aslinda.... sorunu cözebilenler warsa yazarlarsa seviriniz
abi bu oyuda hata almayan varmı oyunu alcaktım soğudum valla o hatayı googlede çevirdim şu çıktı:3d cihaz 9 bugünkü başarısız sürücü dahili hata.. doğru yanlış ama bu çıktı oyunun kendi direcxsini kurun bide öyle deneyin bide internetten indirdiyseniz nerden indirdiyseniz ordaki yorumlara bakın belki biri bulmuştur çözümü bence driverlardan ya eski ya yeni kalıyor...yada sizin directxte bulunmayan o dosyayaı istiyor..
bi oyunu sırf hata için çıkarsalar bu kadar olur herkes bi hata alıyor alcaktım vaz geçtim bune yaww
arkadaşlar bnde farklı bir hata veriyordu.Hata oyunu hiç açmıyordu ......... olmadığından oyun açılmıyor diyordu.Çözümünü de bir arkadaşım bulmuş.yüklediğiniz klasörü açın.(Örneğin C/Program files/Call of duty black ops)Sonra orada -redist-adında klasör göreceksiniz.Klasörü açın.Orda -vcredist_x86-yazılı dosya var onu acın ve kurun.Sonra redist klasörüne dönün -vcredist_x86-dosyasının yanındaki -DirecX- klasörünü açın.Dosyanın içinden -DXsetup- adlı dosyayı kurun.Sonra oyuna girin.Açıyor.Yüklemeler zaten çok zaman almıyor.İyi eğlenceler.