çalışmayı durdurdu hatası

Paain
19-09-2010, 01:47   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Öncelikle herkese iyi geceler profilde belirtilen pc yi yeni topladım
İlk kullanıma başladıgımda xp 2010 (modifiye) ile assassins creed oynarken belirtisiz bir şekilde oyundan atıyordu rus versiyonu indirdim sorun devam etti bir şekilde oyunu oynayıp bitirdim windows 7 yükledim ve splinter cell double agent oynamaya başladım aynı şekilde ''bir müddet oynadıktan sonra'' oyundan attı(splintercell4.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum) konuyu açmadan önce benzer konuya rastladıgımda a.filter kapatmanın işe yarayacagını gördüm ama işe yaramadı o konudaki arkadasın gibi özellikle loading kısımında atıyor ama random attıgıda oluyor kısa zamanda çözebilirsem çok sevinirim ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

[/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us

1.Tahmin edebileceğiniz gibi oynarken en yüksek ayarlarda bile bir kasma yok sistemim yeterli
2.Sorunun işletim sistemi olması çok küçük bir ihtimal,konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın

(Intel h55 anakart,i5 650 3.2 Ghz işlemci,HIS RADEON HD 5750 ekran kartı,4GB Kingston DDR3 RAM,500 GB SATA HDD)

Son Düzenleme: Paain ~ 19 Eylül 2010 13:39
mburak12345
19-09-2010, 11:07   |  #2  
mburak12345 avatarı
Yıllanmış Üye
1,242 mesaj

kardeşim windows 7 yüklemişsin iyi güzelde en önemli şeyleri atlamamışsındır umarım
1. ekran kartını windows 7 tanıdımı bilmiyorum tanıdı diye ekran kartını yüklemediysen
2. eğer tanımadıysa ve ekran kartını cd sinden yükledikten sonra internetten en son driverını yüklemediysen
3.o sistemle 32 bit kullanıyorsan başıma gelmişti saçma ama olabiliyor(4gb boşa gidiyor 3.25 kullanır 32 bit)
4.intelin sitesinden güncel chipsetini yüklemediysen
5.power supply (güç kaynağın) 500 watt ın altındaysa(ekran kartın çok güçlü)
6.oyunların crackleri bozuksa
 bana sorarsan başıma gelen tecrübelerden konuşuyorum ekran kartı sürücülerinden ediyor çünkü ati her ay yeni driver çıkarır nedenide oyunlardaki problemleri aşmaktır daha verimli kullanmaktır driver güncellemeden önce benim kartımda aşırı kasıyordu splintercell de 4730 sapphire ddr5 o.c edition kartım
 kolay gelsin kardeşim...

Paain
19-09-2010, 13:06   |  #3  
OP Taze Üye
6 mesaj

Cevabın için teşekkürler ama ekran kartımın sürücüsü güncel (catalyst 4.9 kurulu+10.5 hotfix var) ama splinter cell detecion da driver ımın güncel olmadıgını gösteren ve directx10 yüklü olmadıgını belirten 2 çarpı var,win7 ultimate x64 kullanıyorum,psu 420w,anakart driverını cd sinden kurdum güncelliğinden emin degilim ama hemen kontrol edebilirim kafamı kurcalayan ekran kartı driver ı güncelken gülcel değil olarak göstermesi ayrıntı gerekirse ekran görüntüsü upload edebilirim hangisi tercih edilirse ama son ayalarda bile hiç bir kasma olmadığını belirteyim 

Yazılım olarak gerekli başka yükleme var mıdır peki?linkle yönlendirebilirseniz sevinirim

tekrar teşekkürler ... Mutlu

Son Düzenleme: Paain ~ 19 Eylül 2010 13:15
Paain
19-09-2010, 15:05   |  #4  
OP Taze Üye
6 mesaj

Koca forumda çözebilecek kimse yok mu arkadaşlar... Hmph

İlkhan05
19-09-2010, 16:45   |  #5  
Üye
56 mesaj

Aynı sorun benimde başıma gelmişti bir şekilde çözmüştüm sana önerim;
1-ATI nın driverinin win 7 uyumlu versiyonunu internetten tekrar indir
2-Oyunu sil tekrar kur
3-Farklı Crak dene
4-Pcni Malwarebytes ile tara
5-Adwanced system care ile pc ni temizle
6-Directx 10 versiyonunu kur

Ve tekrar dene...

Paain
19-09-2010, 17:14   |  #6  
OP Taze Üye
6 mesaj

oyun cracksiz uptade yapılabildiğine göre de orjinaldir sanırım yada zaten cracklidir oyunu torrent indirdim

Kapalı Hesap (169524)
19-09-2010, 17:23   |  #7  
Kapalı Hesap
41 mesaj

Bende Şu ana Kadar Sadece 1 oyunda oldu Oda NFS prostreet oda kesin crack hatasındandır Orjinal olarak kullanmadığım tek oyun oydu bence kesin crack te hata vardır çünkü windows7 otamatik olarak günceleştirmeleri bulup şunun şu driverı var diyo güncelleyerek indiriyosun bence sen internetten başka cracklara bak
Torrentlerde Hata Olasılığı Yüksektir benim bildğim

Paain
19-09-2010, 17:58   |  #8  
OP Taze Üye
6 mesaj

Şimdilik oyundan atmıo denemek için trilinear filter ı da kapattım ama düzeldi mi emin değilim bi süredir oynuyorum tekrar atarsa ekran görüntüsü almak için girmiştim oyuna aslında...neyse sanırım filter ları açmamak gerekio :S sonuç çok saçma bi bağlantı kurabilen varsa anlatsın lütfen

Paain
20-09-2010, 15:39   |  #9  
OP Taze Üye
6 mesaj

Sorun çözüldü en azından splinter cell için başka oyunda atarsa haber veririm ama sanmıyorum
eğer problem çıkmazsa bi konu açmak isterim tam çözüm için sorun yaşayan arkadaşların bulması kolay olur bakalım sorun çıkacak mı ilerki zamanlarda ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.