Çalıştığım Sayfa Geri Gidiyor

HPQ-User
30-11-2009, 08:09   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Musty sormuş:
Arkadaşlar herhangi bir sayfada işlemimi yaparken sayfa kendliğinden geri gidiyor.Ben basmadığım halde clik sesiyle birlikte sayfa geriye gidiyor.Bu durum çok sinir bozucu.Görev yöneticisinden baktım hiçbir bilmediğim exe yok hepsi sistem için gerek li olanlar var svchost.exe msnmgr.exe filan virüste yok bu işi anlamadım.Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.Eğer format derseniz hiç yazmayındaha iyi. Yardımlarınızı bekliyorum

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
512 Mb Ram 3.40 ghz pentium 4

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.1.5) Gecko/20091102 Firefox/3.5.5

birtanws
26-12-2010, 21:16   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

aynı sorun bendede var baktığım sayfa bir anda maus kileniyor ve saniyesinde sayfa geri gidiyor facede ok oynarken falan oldu mausu haraket ettirirken takılıyor ve  oyundan çıkıp geri gidior virüs prog avg kullanıyorum

Craterus
27-12-2010, 18:18   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
881 mesaj
Alıntı: birtanws  
aynı sorun bendede var baktığım sayfa bir anda maus kileniyor ve saniyesinde sayfa geri gidiyor facede ok oynarken falan oldu mausu haraket ettirirken takılıyor ve  oyundan çıkıp geri gidior virüs prog avg kullanı
ilk önce bi virüs taraması yapın takılmalar sadece nette yaşanıyorsa tarayıcınızı değiştirim mesela chrome falan kullanın sonra ekrar dönüş yapın buraya