Arkadaşlar Oyunda silahlar,patlama efekleri ve adamlar siyah gözüküyor sorun nedir?
Call Of 6 Sorun
sistemin kaldırmıyor olabilir sistem gereksinimleri ile bi karşılaştırma yap
16 GB boş sabit disk alanı (2 DVD)Windows XP, Vista ya da 7 işletim sistemlerinden birisiAMD 64 3200+ veya Intel Pentium 4 3.0GHz işlemciWindows XP için 512 MB, Windows Vista ve 7 için 1 GB sistem belleğiShader 3.0 veya daha yüksek 256 MB nVidia GeForce 6600GT / ATI Radeon 1600XT Ekran kartı
sistemin kaldırmıyor olabilir sistem gereksinimleri ile bi karşılaştırma yapBende 70 GB Boş Alan Windows XP Amd Athlon 64 X2 4800+ 3GB Ram Ati Eah 2600 pro 512mb Ekran Kartı Var
16 GB boş sabit disk alanı (2 DVD)Windows XP, Vista ya da 7 işletim sistemlerinden birisiAMD 64 3200+ veya Intel Pentium 4 3.0GHz işlemciWindows XP için 512 MB, Windows Vista ve 7 için 1 GB sistem belleğiShader 3.0 veya daha yüksek 256 MB nVidia GeForce 6600GT / ATI Radeon 1600XT Ekran kartı
oyunun grafik ayarlarından oynama yaparakta bir dene ne bileyim kontrastı düşür ışığı yükselt.
sistemle alaakası yok genelde böyle sorunların değişik orjinal çözümleri oluyor bende gta 4te oldu yine de bi bilene danış sorun sistemse ben kendimi gökdelenden aşağı atarım
şimdi aklıma geldi kesin çözüm sistem 32yi silmek böylece ayna gibi görüntü oluyo gta 4te öyle oldu cod 5te de güven bana
Ekran kartınızdan kaynaklanan bir problem. Güncel sürücüsü var ise onu yükleyin.
şimdi aklıma geldi kesin çözüm sistem 32yi silmek böylece ayna gibi görüntü oluyo gta 4te öyle oldu cod 5te de güvenSıcaktan beynin mi aktı? O kişiyi kandırmaktan ne zevk alıcaksın çok merak ediyorum.
Baktım az önce bilgisayarınızın işlemcisi veya rami düşük değilse ekran kartınız oyunu açabilecek seviyede yani öyle gösteriyor baktığım site.
Ama sistemi yazmazsan sorunun onunla ilgili olup olmadığını anlamak zor olur.
ben kimseyi kandırmıyorum ben öyle çözdüm