Call Of Duty 2 Geçemiyorum.

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
numberone
06-12-2005, 13:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhaba Arkadaşlar.

Call of 2 yi bitiren arkadaşlar yaw takıldım bi yerde dolanıp duruyorum 1 haftadır bana yardımcı olurmusunuz.Omaha plaj kısmı varya tırmanıyorsunuz iple yukarı o bölümde en sonda körülükten yeşil duman al gibi bişiy var.fakat ne kömürlük buldum ne duman.arkada yerde dolap olan bi kapı var dolaptan dolayı oraya giremiyorum.bu bölümü nasıl geçebilirim.Bilen Varmıdır.?

fseyrek
07-12-2005, 10:03   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

kardes orasi oyunun en guzel bolumlerinden biri gercekten cok kastiriyor adami tam olarak emin degilim ama en sondaki odaya gideceksin orada bir kac dusmanı temizledikten sonra yani bir kac dedigim gene30-40 kadar var :)orada o dolapla kapalı kapinin yaninda yani saginda hemen bir kapi daga olması gerekiyor oraya dikkat et yani oraya girip yerde cok saglan bir makinalı var onu alabilirsin bence.neyse konuya gecelim orada baya bir dusman askeri temizliyorsun yanlizz sabit durmamamn gerekiyor yani pusuladaki yildizin oralarda takilip asker temizlemen gerekiyor daga sonra bir saat cikicak ve geri sayim yapmaya basliyacak iste saat ciktigi zaman gidip o komurluk dedigin yani dolapla kapalı olan odanın uzerine cikacaksin orada merdivenler var oradan cikabilirsin yanliz cok dikkatli ol o sirada acayip derece dusman askeri geliyor ve dibine kadar giriyorlar essekogulları cok kotu dipcik vuruyorlar iste o odanın uzerine ciktiginda orada bir sis bombası var goreceksin yanliz geri sayim baslamadan cikmiyor ona gore o bombayi patlatiyorsun zaten geri sayim basladigin ucaklar gelmeye basliyor yani bombardiman ucakları dusmanları bombalamaya basliyor cok zevk veriyor insana yavv neyse umarim anlamisindir olayi kolay gelsinnnnnnn