arkadaşlar bugün bilgisyara call of duty 4'ü başarıyla kurdum. fakat oyuna girdikten sonra iw3sp.exe çalışmayı durduyor.bu sorunu nasıl halldebilirim.
-vista home premium
-2GB RAM
-2.7 GhzX2 işlemci
DVDde sorun yok.
sistemimi test ettirdim call of duty4ü kaldırıyor.
call of duty 4 AÇILMIYOR
dvd de sorun olmadıgına emınmısın
aslında bilmiyorum. DVD illegal yolla aldım. oyunun kurulumu türkçeydi.
ama COD4 tam kuruldu 8.80GB
cr...k yaptın mı peki.yapmadığından o hatayı verebilir.
merhaba arkadasim ayni sorun benimde basima gelmisti..netten ufak bi arastırmayla sorunum halloldu.. öncelikle Denetim masası ordan ses gir.Sonra kayıtlar var tıkla.Boşluğa pencere içindeki boşluğa tıkla sağ tık yap devre dışına tıkla.Stero var onu aktifleştir girersin umarım.
c..ack yaptım.
kayıtlarda sağ tıkladığımda aşağıdaki resim gibi oluyor.
sağtıkda stereo yok
pc vistaysa belki çalışmaz vista oyunları pek desteklemiyor...
yhaw COD4 vista uyumlu. vista bu oyunu destekliyor.benimde sistemim vista olmasına rağmen kaldırıyor oyunu.
arkadaşlar bi benzer problemde bende var oyuna rahatlıkla giriyorum ancak oyundaki bizim adamlarda düşmanlarda tüm nesnelerde simsiyah görünüyo gölge efekti deil ancak oyunu durdurup çözünürlüğü bir üst veya alt seviyeye çekince düzeliyo oyundan çıkıp yine girince aynı problem oluyo..
--nvdia geforce 7300 gt ekran kartı
--ıntel dual core 2.0 ghz işlemci
--kıngston dual channel 2*1 gb ram
--80 gb samsung hard disk
ekran kartnı güncelleyip direct x yüklersen sorun çözülür
azxazxpc vistaysa belki çalışmaz vista oyunları pek desteklemiyor...Lütfen destekli salla
Oyunu ben ıkı kere vıstada bıtırdımBu arada Ses kartını realtek olanını kullan SB Vısta ıcın uyumsuzluk yaratabılır. Creatıve bu konuda cok saçma davranıyor. Bende Audşogy var dıye yırttım ben ama sendekı Eski SBlaster sanırım
Son Düzenleme: Borga-x ~ 27 Haziran 2008 11:04
ben bilgisayarımda creative sound blaster 5.1 24live! ses kartı varken oyunu bitirdim. bi ihtimalle sesden değil olsaydı en azından küçük bi görüntü gelmez miydi?
ekran kartımıda sürekli güncelliyorum şimdi CCC 8.6 ve güncel programları var.
sana anlatırken ses kayıtlar vs gir stereo aktifles diye aynı durum banada oldu simdi.. =) bi gün önce rahatca girebiliyoken simdi giriyoruz 5-10 sn sonra iw3mp.exe calismayı durdurdu diye oyundan cıkarıyo..denetim masasın ses ayarları tamam ki simdiye kadar hep oynuyoduk... nedir acaba bunun derdi ilacı bilen yokmu beyler..
vistaya laf yok beyler bende bıtırdım 2 defa bence yanls crak yaptın ..
dvd de sorun olmadığına emin misin başka bir dvd ile denesen..