bu bolume geldim planet the IR beacon to signal air support gecemiyorum tanklar felan var makınalı tufeği patlattım baska birsey yapamıyorum
Call of Duty 4 Modern Warfare
- 1
- 2
oyunu 2 akşamda bitirdim çok kısa geldi bana..
arkadaslar oyun cok harika olmus hele o sniperli bölüm acayip hosuma gitti oyunu bitirdim.ama oyunu full detay görmek istiyorsanız iyi bi sistem ihtiyacınız var.onu söliyim. su anda da CRYSİS oynuyorum inş onuda bitiririm.hade kolay gelsin size ben crysis oynuyorum.:)
arkadaşlar merhaba CALL OF hakkında bana yardımcı olurmusunuz UCAGIN İÇİNDEKİ oparsyonu bir türlü gecemedim oparosyon bittikten sonra ucktan atlıyorum oparasyonu tamamlayamadıgımı zannediyorum? çünkü oyun yeni bölüme gecmiyor.yardımcı olursanız sevinirim.
norcinbu bolume geldim planet the IR beacon to signal air support gecemiyorum tanklar felan var makınalı tufeği patlattım baska birsey yapamıOrda sana bir binadan ates aciyorlar.O binanın karşısında arkaya dogru bir yerde IR beacon kurma yeri var.Sarı belirtilmiş şekilde onu kur sonra kobra helikopter gelecek ve binayı dagıtacak.
benim geforce fx5500 ekran kartı oyun açılmıo girerken bi hata verioo::(
Gerçekten güzel oyun bide Türkçe olsa CRYSIS gibi
Ya bi bolumde bokunu cıkarmıslar.Gecemiyorum bir turlu.Su kaptanı korudugumuz yer.Lunapark gibi bir yer var ya orası.Helikopterlerden adamlar iniyor karsıdan yaya adamlar geliyor.Var mı bir puf noktasi yoksa Allah ne verdiyse savasacak miyiz?
oyun gerçekten süper sankı film izler gibi :D (daha oynamadım )
ufuksYa bi bolumde bokunu cıkarmıslar.Gecemiyorum bir turlu.Su kaptanı korudugumuz yer.Lunapark gibi bir yer var ya orası.Helikopterlerden adamlar iniyor karsıdan yaya adamlar geliyor.Var mı bir puf noktasi yoksa Allah ne verdiyse savasacak miyiz?ben tek seferde geçtim..yaralı adamı dönme dolabın arkasına güvenli bir yere bıraktım.
siper alıp dürbünlü ak-47'le indirdim adamları zaten uzaktanda uçak geliyor yavaş yavaş o gelince alıp götürüyor.
yani tek yol ölmeden uçagı beklemek orda..
ufuksYa bi bolumde bokunu cıkarmıslar.Gecemiyorum bir turlu.Su kaptanı korudugumuz yer.Lunapark gibi bir yer var ya orası.Helikopterlerden adamlar iniyor karsıdan yaya adamlar geliyor.Var mı bir puf noktasi yoksa Allah ne verdiyse savasacak miyiz?Ben Act II'ye en kolayıyla başladım .. Bi iki yer geçtikten sonra zaten o lunaparka geliyoruz .. Orada da artık biraz yeteneğimizle adamları temizleyip , uçabiliyoruz =)
bende bu oyunu bitirdim.Çok hoşuma gitti.Böyle oyunları severim fakat sıkılırdımm.call of duty 4 beni hiç sıkmadı ve ben ilk defa oyun bitirdim:) sistemi kaldırabilen arkadaşlara şidetle tavsiye ederim çk güzel bir oyun..
chc_ytubende bu oyunu bitirdim.Çok hoşuma gitti.Böyle oyunları severim fakat sıkılırdımm.call of duty 4 beni hiç sıkmadı ve ben ilk defa oyun bitirdim:) sistemi kaldırabilen arkadaşlara şidetle tavsiye ederim çk güzel bir oyun..katılıyorum...sistemi kaldıran herkesin oynaması gerek bu oyunu...
ya arkadaşlar ben de oynayamıyorum bu oyunu tam giriyorum girerken console açılıyor ve hata veriyor lütfen yardım edin
gavur1972arkadaşlar merhaba CALL OF hakkında bana yardımcı olurmusunuz UCAGIN İÇİNDEKİ oparsyonu bir türlü gecemedim oparosyon bittikten sonra ucktan atlıyorum oparasyonu tamamlayamadıgımı zannediyorum? çünkü oyun yeni bölüme gecmiyor.yardımcı olursanız sevinirim.Ekibin isminden sonraki bölüm. Atladıktan sonra oyun esnasında beraber savaştığınız arkadaşlarınızla olan bir resim çıkması gerek. Bu son bölüm olduğu için devamı yok. Bazı filmlerde olduğu gibi jenerikten sonra kısa bir bölüm eklenmiş oyuna.
- 1
- 2