ya ben oyunu yükledim single player ikonuna tıklayınca bana bi yazı çıkıyo evet hayır yada iptal yazıyo evet de desem hayırda desem oyuna girmeye çalışıyo sanırım sonra mavi ekranlı reset acaba neen olabilir bi bilginiz var mı?
call of duty 4
yazıda ne yazıyor? reset sorunu güç kaynağından olabilir yetersiz galiba .
hatayı ve bilg. özelliklerini yazarsan daha kolay cevap bulursun.
Bilgisayar özelliklerim bunlar
anakart asus m2nx plus
ekran kartı asus_en8500gt
hdd 500gb
2 gb (2X1gb)
250W Power Supply (24 Pin)
işlemciyi unuttum
amd6000+ 3.0 ghz
Ne kıl konu ve cvplar.Cumleler ikiye bolunmus cvplar oyle yazılmıs.Neyse gelelim cvba.Onclikle powerın cok yetersiz.Oyuna girmek istediginde parcalarının normalden fazla calismaya baslmasindan mutevellid olusan fazla enerji ihtiyacını o dandik 250 watt powerının karsılayamıyor olabilir.Zaten sana 250 watt powerı hangi dana bilgisayarcı ne dedi de verdi onu da bilmiyorum.Diger bir sebep ise oyuun kopya oldugundan boyle bir hatayla karılasıyor olabilmen.
ufuks.Zaten sana 250 watt powerı hangi dana bilgisayarcı ne dedi de verdi onu da bilmiyorum.katılıyorum ve o bilgisayara o güç kaynağını tak(tır)an 'ı tebrik etmek istiyorum.
kaliteli bir güç kaynağı alırsan sorunun çözülür.
250W artık tarıh oldu dıyebılırım. Bence kendıne en az 400W guc veren kalıtelı bır PSU al. Hee ilerisi için yatırım yapmak ıstersen en az 550-600W2lıkl bır model secersen ılerde alacagın ekran kartıları ıcın yıne extradan bır PSU almak zorunda kalmazsın
Borga-x250W artık tarıh oldu dıyebılırım. Bence kendıne en az 400W guc veren kalıtelı bır PSU al. Hee ilerisi için yatırım yapmak ıstersen en az 550-600W2lıkl bır model secersen ılerde alacagın ekran kartıları ıcın yıne extradan bır PSU almak zorunda kalmazsıTeşekür Ederim Borgax DÜZEYLİ cevap ancak böyle verilirdi. çok saol