çok saol
CALL OF DUTY 5 TÜRKÇE KURULUM
- 1
- 2
yaaa ben key kode bulamadım hiçbiyerde
bak en sağ üstte go online yazar interneti kapa ondan sonra ona bas bi yazı gelcek tamam de gire
ben öle yaptım girdi
acilen yardım:::::::: arkadaşlar call of duty 5 i kurdum herşey tamam ama
play solo co op yerine tıklayınca oyun açılır gibi oluyor fakat tekrar aynı yeri açıyor sebei nedir acaba bi bilen varmı
derviş_06acilen yardım:::::::: arkadaşlar call of duty 5 i kurdum herşey tamam amainterneti kes öyle dene bende de aynı sorun vardı interneti kapatınca oyuna girdi.
play solo co op yerine tıklayınca oyun açılır gibi oluyor fakat tekrar aynı yeri açıyor sebei nedir acaba bi bilen varmı
ya ben cod 5'i aldım dvd, içinden iw_00 ..01,..02 vs çıktı bunu kurulumu nasıl oluyor kuruyorumda 06da takılıyo sizinkiler gibi part değil benim
Arkadaşlar.ben cod 5 i kramıyorum.setup a tıklıyorum.yüklemeye başlarken 3-5 saniye sonra "Error 1719.Windows Installer service could not be accessed.Contact your support personnel to verify that it is properly registered and enabled" yazısı çıkıyor ve oyunu kurmuyor.ne yapabilirim? bilen biri yardımcı olabilir mi?
şu an cod 5 oyununda birinci bölümden sonra oyun kitleniyor yardım lütfen tşk
ihtiyardelikanlışu an cod 5 oyununda birinci bölümden sonra oyun kitleniyor yardım lütfen tşnasıl kitleniyor sorun olarak ne veriyor senin sisteminden kaynaklanan bir sorunda olanbişir
- 1
- 2