ELİMDE ATEŞ SAÇAN SİLAH VAR VE 3 TANE YILDIZLI NOKTA VAR VE ASKERLERDE, BİR TANE TAHTA KAPININ ÖNÜNDE TOPLANMIŞ KAPI AÇILMIYO VE ALLTADA ŞUNLAR YAZILIYO
WE NEED TO KNOCK OUT THOSE BUNKERS
BURN THOSE BUNKERS
VEDE 3 4 TANEDE SARI BOMBA VEYA CEPHANEYE VEYA PARAŞÜT GİBİ BİŞEY VAR BÖLÜMÜ BİR TÜRLÜ GEÇEMEDİM NASIL GEÇİLECEK?
CALL OF DUTY 5
Japonların sana ateş ettiği yerlere paraşütten gelen bombaları içeri atıp patlatacan yanlış hatırlamıyorsam
"VEDE 3 4 TANEDE SARI BOMBA VEYA CEPHANEYE VEYA PARAŞÜT GİBİ BİŞEY VAR" bu yerler, cephanelik. yaklaşınca patlayıcı alıyorsunuz.
yapmanız gereken şey ise şu: patlayıcılar ile sığınakları havaya uçurmanız.
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYINDA BEN BİŞİY ANLAMADIM O SARI ŞEYLERDEN CEPHANE ALMIYOKİ TÜM ASKERELR KAPININ ÖNÜNDE TOPLANMIŞ BEKLİYO YANİ ANALYACAĞINIZ ORTADA CEPHANE OLARAK SADECE ŞU KÖTÜ TÜFEKLER VAR .ARKADAŞALR SİZ TAM OLARAK NASIL YAPTINIZDA ?...
6 SAATTİR AYNI BÖLÜMDEYİM DAHA GEÇEMEDİM OFFF???
furkan_dikiliARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYINDA BEN BİŞİY ANLAMADIM O SARI ŞEYLERDEN CEPHANE ALMIYOKİ TÜM ASKERELR KAPININ ÖNÜNDE TOPLANMIŞ BEKLİYO YANİ ANALYACAĞINIZ ORTADA CEPHANE OLARAK SADECE ŞU KÖTÜ TÜFEKLER VAR .ARKADAŞALR SİZ TAM OLARAK NASIL YAPTINIZDA ?...YUHHH 6 saat kafayı yer insan hani şu patlayıcılar varya hatta yere atıyor sonra elindeki birşeyle patlatıyor işte onu içeri at sonra uçur
6 SAATTİR AYNI BÖLÜMDEYİM DAHA GEÇEMEDİM OFFF???
O paraşütlerden alıyorsun yokmu yaw olması lazım gez bakalım şöle haritayı bir
furkan_dikiliYA PATLAYICI DİE BİŞİY YOK OYUNDA VARSADA BEN ALAMIYOMpatlayıcı için 5 e basın
http://img.donanimhaber.com/upfi ... 2B1E47BB76F01B9.jpg
hah buldum resmi bu resme bakın bu bölümü geçemedim...
Hah işte adamın elindeki bombaları o pencerelerden içeri atıp uçuracan havaya
git ordan bombayı al içerdeki uçaksavarların atabildiğin kadar yakınına at patlat patlamassa tekrar dene hepsini patlattıktan sonra adamlar kapıyı kıracak zaten
vay hepinize çok teşekkür ederim 6 saat boşuna bekledim
tekrara tekrar çok sağolun...
çünkü geçtim
şu anda bir sürü asker karşıdan geliyo savunmadayım ama askerler karınca gibi bitmiyo baaklım sonunda bana yardım gelecekmi...