Arkadaslar cod 5 çikmis die duydum ne kadar doru bilmiyorum. Ben de size danisayim dedim. Çiktiysa süper olur bu aralar oyunlarda bi bosluk yasiorum.
Call of Duty 5
bende gördüm demosu çıkmış heralde videosunu izledim ben yakında gelir :) heralde
bence olmaz heralde çünkü 4 de baya uğraşmışlar 5 onun tarihinden yarı yarıya erken geliyor biraz acayip
Cod5 cod4 ün aksine eski tarihi konu alıcak diye duydum
çok acayip ama video da da öyle 4 le akasız 2 3 le alakalı görüntü sunmuşlar 4 ün üzerine birşey ler koysalardı daha iyi olurdu ama call of derim başka birşey demem :)
Bu sefer nazi almanları yerine faşist japonlarla uğraşacağız.Bu sefer sırf pasifikteyiz.
R3QU3MBu sefer nazi almanları yerine faşist japonlarla uğraşacağız.Bu sefer sırf pasifikteyiz.katılıyorum arkadasım
COD 5 in kesinlikle COD 4 ün devamı olması gerekir niye eski zamanlara dönüyoruz ki eğer medal of honor gibi olacaksa berbat olur
Daha önce dediğim gibi 2.dünya savaşı konulu ama senaryo bu sefer değişik eski serilerde rusyada afrikada avrupada almanlarla uğraşıyorduk.2.Dünya savaşı konulu oyunlarda japonları pek fazla göremiyorduk.Bu seferki seri farklı adalarda ormanlık alanlarda gerilla japon askerleriyle uğraşacağız ve işimiz gerçekten zor japonlar bizi ormanda tuzağa düşürmek için bubi tuzaklarından tutun her türlü tuzağı yaparak bizden kurtulmaya çalışacak.Ama japonlar yerine keşke musoloni önderliğindeki italyan faşistler olsaydı onlarla uğraşsaydık çünkü onlarla hiç bir oyunda karşılaşmadık gibi.
call of duty 5 matr veya mayıs 2009 da çıkacaktır resmi sitede yayınlanan budur kolay gelsin
Heralde 2 ayrı şirketin tek oyun uzerinde çalışması yuzunden böyle oldu.Allah bilir cod6 modern yada ileride geçer :D