Arkadaşlar oyunu oynadım bitirdim. Ama senaryoyu tam olarak anlayabilmiş değiilim. İngilizcemin yettiği kadarıyla anlamaya çalıştım ama sadece bir kısmını anlayabildim. Eğer detaylı bir senaryo yazabilecek veya bulabilecek olan varsa paylaşırsa sevinirim.... Bu arada oyunla ilgili düşüncelerinizi de yazarsanız süper olur. :)
Call of Duty 7: Black Ops Senaryo
Oyun 60'larda geçiyo. Mason adında bir adam var bunu cüba'da fidel castro'ya suikast için gönderiyolar. Orda öldrdüğünü sanıyosun ama öldürdüğün kişi dublörü oluyo. Arkadaşlarının kaçması için uçaktan atlıyosun ve sonra yakalıyosun castro dostluklarının hedşyesi olarak seni dragovich'e armağan ediyo orda senin beyinini yıkıyolar. Sonra hapishanede Reznov diye bi adamla tanışıyosun orda sana 3 kişinin ölmesi gerektiğine dair bi hikaye anlatıyo. Sonra hapishaneden kaçarken reznov arabada ölüyo ama sen şizofreni oluyosun ve diğer bölümde onunla karşılatığını sanıyosun ama sadece bi hayal rusyanın reznov ve arkadaşlarına denediği deneysel gazı gemiden kurtartarmayı başarıyolar ve bu silahla büyük bi tehtid oluşturuyolar sen bu gazın üertildiği yeri patlatmaya gidiyosun sonra steiner ı öldürmeye gidityosun ama orda steiner vururken kendini reznov sanıyosun ve hudson sein durdurmaya çalışıyo çünkü steiner da gerekli bilgiler var sonra hudson bildiklerini öğrenmek için seni bi odada konuşturmaya çalıştırıyo ardından seni sebest bırakıyolar ve bi gemi operasyonunda bi adam var adı aklıam gelmiyo onu öldürüyosun. ve bitiyo. (Atladığım yerler olmuş oalbilir ksurua bakma)
iyi yane güzel yamışsın.ben şimidye kadart bir çok oyun bitirdim fakat hiçbirinin senaryosuna dikkat etmedim sadece öldürdüm ve öldürüdm,işaretli yere gittim ve oyun bitti.ama en çok ops un senaryosunu merak etmiştim sayende öğrenmiş oldum teşekkürler
Benim oyunda sonda beni serbest bıraktıklarında sorgulandığımız yerde yürüyorum ve en son Hudson bize yumruk atıp silah doğrultuyor.İşte benim oyun orada donuyor.Oyunu bitirmiş mi oluyorum?Burak gemide bir operasyona çıkıyor ve birini öldürüyorsun dedi ama benim oyun orada bitmedi.Acaba oyunda mı bir sorun var?
seneryoya bak zosur zosur ipe diz gerçekte yapamadıklarını ya filmde yada oyunlarda yapıyolar bu abdliler abi sende nasıl hatırladın bu seneryoyu maşallah şu oyunları türkçede yapsalar ne iyi olur ispanyolca bile var türkçe yok halbuki biz 72milyonuz daha fazla para kazanırlar yapsalar.bizde oyunlarda zorlanmayız acaba ne yapılcak diye görevde söylüyo ne yapçağını ama ingilizce anlamadınmı zorlanıyosun türkçe olsa bak nasıl çözülüyor.....
Benim oyunda sonda beni serbest bıraktıklarında sorgulandığımız yerde yürüyorum ve en son Hudson bize yumruk atıp silah doğrultuyor.İşte benim oyun orada donuyor.Oyunu bitirmiş mi oluyorum?Burak gemide bir operasyona çıkıyor ve birini öldürüyorsun dedi ama benim oyun orada bitmedi.Acaba oyunda mı bir sorun var?Senin oyunda bir sorun olabilir çünkü oyun gemi operasyonundan sonra bitiyor. Sonra Zombi bölümü çıkıyo.