Arkadaşlar benim Masaüstü bilgisayarımda
3 gb ram
1 gb. ekran kartı
Ekran kartımın markası:ASUS EAH4350 series
İşlemcim:Pentium(R)4 CPU 3.06 GHz
Ama Kasıyor oyunda sebebini anlamadım format attım hala kasıyor
diger oyunlardada kasıyor
Windows xP
bunun sebebi çekirdegin az olmasındanmı acaba?
Call Of Duty 7 Black Ops Sistem.
ekran kartınızın markası ve modelini birde işlemciniz p4 3 ghz ht mi bunu söylerseniz yardım edebilirim.
ben bu konudaki sistemimle modernwarefare2 de 1024*768 de ful detay oynuyorum.;
https://www.chip.com.tr/forum/p4- ... rfare2_t188783.html
bende kendi sistemimi black opsda denemek istiyorum.oyun için istenen işlemci çift çekirdek core duo 2 sanırsam.ama ben kendi sistemimle modernwarfare 2 yi 1024*768 de full high oynayabiliyorsam black opsda 1024*768 de minimum detay rahat oynamam gerekir diye düşünüyorum.(minimum 30 fps civarları)
ama tabiki sorun oyunun optimazasyonu cpu üzerinemöi kurulu yoksa ekran kartı üzerinemi?
modernwarfare2 ekran kartı üzerine kurulu. bir alt seri olan world of war (callof duty 5) cpu üzerine kuruluydu ve çift çekirdekli işlemcide bile full highda oyun kasmaktaydı.
eğer ekran kartı üzerine optimize edilmişse işlemci olarak çift çekirdek istemesine pek aldırış etmeyiniz.ama işlemciniz minimum p4 2.8-3 ghz ht olması lazım.ama cpu üzerine optimize edilmişse oyun p4 3 ghz de bile sistemde ati 5970 bile olsa oyun kasar.bazı oyunlar iişlemciye endekslidir.bazıları ekran kartına bazılarıda hem ekran kartı hem de hemde işlemciye endekslidir.
okuduğum kadarıyla black opsda optimizasyon sorunları olduğu hatta çift çekirdekli işlemcili sistemlerde bile oyunun kastığı yönünde.
bir bilen varsa bizlerin donanımlarımızda kasıp kasmayacağını söylesinki en az 10 tl orjinal alacaksak en az 100 kusur tl cebimizden çıkmasın yahu.oynanmayan oyuna neden para verelimki.
arkadaşlar bende xp yuklu idi..oyunun başında oyun donuyordu
win 7 kurdum ..şimdi sorunusuz oyunuyorum..:))