arkadaşlar black ops ta 2. bölüm 4. kısım yani bölümü gecmek için oynanan son kısımdaki çatıdan karşıdaki 3 hedefe ateş gibibişey gönderiyoruz ama dün geceden beri ugraşıyorum bi adam öldüremedim nişan almadığım yer kalmadı yoksa farklı bişeyi mi var anlamadım bölümü gecen arkadaşlar bi yardım edebilirse sevinirim. nişan alıp S ye basıyorum ama nereye gittiğini ne gönderdiğimi de göremiyorum farklı bi taktigi varsa anlatın lütfen :))) şimdiden tşk ederim yardımcı olan arkadaşa
call of duty black ops 2. bölümü gecemedim yardım
dediğin bölümü tam olarak anlayamadım amabazen oyundaki hatalar yüzünden ekran kapkara oluyor hareket edip ateş edebiliyorsun yinede. :)
şöle anlatayım 2. bölümde tren madeninin içinden reznovu takip ediyon hani adamın kafaya taşı vuruyon anahtarı reznov alıyo peşinden gidiyosun sonra dışarı çıkıyosun tren vagonunun arkasında yavaşça itiyo ileri reznov sonra sen yanına yaklaşan adamları vuruyon sonra binadan içeri giriyon en üst kata çıkıyon iki adam elinde sapan gibi bişeyle seni bekliyo onlara yaklaşınca karışıda 3 tane hedef beliriyo onlara ateş ediyon bende kararma falan yok sadece karşıdaki adamları öldüremiyorum
bahsettiğin yeri yanlış anlamadıysam eğer o üç hedefe o yanan ok gibi şeyi gönderiyosun ama hedeflerin biraz yukarısına doğru ateş etmen gerekiyoki aradaki mesafeden dolayı ok oraya gidene kadar biraz aşağıya düşüyo ok....
yok arkadaşım olmuor yaaa neresine nişan alırsam alayım olmuyor ödüremiyorum adamları zaten attıgım şeyin nereye düştüğünüde göremiyorum. anlamadım gitti yaa yokmu burayı gecen bi müslüman yardım etsin ya ağlayaCAM şimdi
S tuşuna basılı tutun biraz hemen elinizi çekmeyin sonra o üç hedefin biraz üzerine nişan alın öyle geçersiniz
yidar kardeşim çok sağol demek s ye basılı tutmak gerekiyormuş sinirden az daha oyunu kaldırıyordum pc den eyvallah çok sağol :))))
rica ederim takıldığın yer olursa dersin yardımcı olurum
mrb ;
bir yerde bomba yaerleştiriyon , sonra patlıyor.içeri adamalr giriyor. karşı tarafta ise bir kuru var. orda durbunu elime alıyorum. sol tuş basınca durbunden bakıyorum ama bişe olmuyor sonrada gorev tamamlanamadı gibi bişe çıkıyor yeniden aynı bölumu oynuyorum. orayı nasıl gececem.
[url=http://urlal.com/dqqf][/url]
arkadaşlarlar ben vietnam bolumunun başindayim hani bir koprunun altindan geçerken bir vietnamli başimdan beni kapiyor ekranda f ye basdiyor ama birturlu geçemedim her seferinde beni boguyor bolum tekrar başliyor
sevgili arkadaşım o dürbün değil güdümlü roket onu alıp yükselen nükleer başlıklı füzeye ateşleyip geç kalmadan patlatman lazım ayrıca ateşledikten sonra dürbünle yükselen füzeye doğru patlatana kadar bakman gerekliki hedefi vurabilesin çünkü güdümlü roket
sevgili arkadaşım o dürbün değil güdümlü roket onu alıp yükselen nükleer başlıklı füzeye ateşleyip geç kalmadan patlatman lazım ayrıca ateşledikten sonra dürbünle yükselen füzeye doğru patlatana kadar bakman gerekliki hedefi vurabilesin çünkü güdümlü roket
Geçemediğiniz bölüm war mı gençler :D yardım ediyim
Arkadaslar Ben Bi Bölümde tam 2 gundur Ugrasıorum Nabıcamı Bılmıorum Hon Kongda Bi Çatıdan Asaga Zpılıosun orda ne kapı acılıo ne bıyere gıdılıo o tek gozlu kurtardıgım adamla kalıorum orda ne yapcam ltfen yardım Sertac123
Tam Anlatamadım Ama Kosuosun Mınderlerın Ustune Dusuosun Orda Odada Kalıorum Tek Gozlu Adamlar Bırlıkte Helppp
beyler ikinci bölümde catıdan ındıkten sora kapıyı nasıl açıcam ? anahtar falan yok delırcem bilen varsa sölesin
mrb ;varol ben o bölümü hatırladım füzeli bölüm dimi orda dürbünü eline aldığında füzeye doğru nişan alacaksın öyle geçiliyor orası bende orda çok uğraşmıştım :Dbir yerde bomba yaerleştiriyon , sonra patlıyor.içeri adamalr giriyor. karşı tarafta ise bir kuru var. orda durbunu elime alıyorum. sol tuş basınca durbunden bakıyorum ama bişe olmuyor sonrada gorev tamamlanamadı gibi bişe çıkıyor yeniden aynı bölumu oynuyorum. orayı nasıl gececem.
[url=http://urlal.com/dqqf][/url]