merhaba arkadaşlar
oyun baya güzel ama şöyle bir sorunum var
oyunda bölümde ilerliyoum
bölümün yarısını bitiriyorum oyundan çıkıyorum
girdiğimde continue game gibi birşey bulunacağına new game var intel var birde mission gibi oynanmış bölümleri gösteren bir yer var hatırlayamadım şimdi
yani anlıycanız yarım kalan oyunumu çıkınca tekrardan oynamak zorunda kalıyorum
bu aceba herkeste mi var yoksa sadece bende mi var merak ettim
bug olsa gerek herhalde
iyi akşamlar
Call of duty black ops bug's
En son oynanmış bölümü seç ama başlama ardından geri geri diyerek ana menüye dön tekrar campain i seçtiğinde resume seçeneğinin belirdiğini göreceksin
aynı sorun bendede var sinir oldum y a oyun 10dk de bir donuyor bölümü bitirmeden o yüzdn baştan başlıyorum
aynen bendede var yani ille o bölümü bitirmeden kapatamıcazmı oyunuu
Bendede ara sıra oyun donuyor ki, 2GB GTX460 var imkansız bir durum. araştırdım herkes bundan şikayetçiymiş yani oyunumuz bug dolu bir oyun :)
---
Çin sürüsü saldırdı bir türlü geçemedim tam 1 saattir aynı bölümdeyim keşke en kolayda oynasaydım :D
Arkadaşlar tekrar yazıyorum oyuna girin Devam et seçeneği olmadığı için bölüm yükle seçeneğini seçin ardında en son oynadığınız bölümü seçin zorluk seviyesine geldiğinizde hiçbir şey seçmeden back back yapın back seçeneği kalmadığında esc ile ana menüye çıkıp tekrar Campain i seçtiğinizde Resume seçeneği nin belirdiğini göreceksiniz
5.bölümde köprüden bir vietnam askeri atlıyor F tuşuna basın diye ikaz geliyor uyguladığım halde ben ölüyorum başka bir bölümdede helikopter nehire düşüyor kapıyı açmam için F tuşuna basmamı ikaz ediyor aynı şekilde ondada ölüyorum lütfen yardım edermisiniz ne yapacağım?