Arkadaşlar Bigisayarıma yeni yüklediğim ''Call of Duty - Black Ops'' oyununu çalıştırmaya kalktığımda böyle bir hata mı diyelim veya farklı bişeymi tam anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim doğrusu ... Resimli bu nedir sizce hayıra tıklıyorum herzaman açılması için diğer türlü çalışmıyor ..Bu arada oyun biraz geç açılmakla beraber anlık olarak duruyo sizce kasmadan dolayımıdır bu olay daha iyi şartlarda oynayamazmıyım bu oyunu..?
Call Of Duty Black Ops Hatası..!!
hata deil benim bildiğim evet diyip giriyoz sende girmiyomu? girmessede nasıl giriyosan gir
birde sistemini yazarsan oyundaki kasmalar sisteminden dolayımı ögreniriz
kusura bakmayın unutdum sistem özelliklerini yazmayı ...
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 500+ 2,60 GHz
Ram : 1,00 GB
Sistem Türü : 32 bit
Derecelendirme ise : 4,5
Bir sorum daha olucak ReadyBoost diye bişey cıktı hafıza kartını takınca makinaya bu nedir sistemi hızlandırmı bu oyunu oynadığım zaman takılmalar olurmu acaba..? Yardımlarınıza cok ihtiyacım var doğrusu saygılar sunarım
iyide zaten aynı konudan açmışın niye 2 tane açıyosunki. nese burayada yazıyım safe moda evet dersen açılır heralde ama güvenli modda görüntü bozuk olur biraz bide ramini en az 2gb yap 1gb sıkıntı cıkarır cok az hatta 4 olmalı
arkadaşım sen bu oyunu yeni oynuyorsan biraz sıkıntılı oyundur kasma yapması normaldir arkadaşın dediği gibi en az 4 gb ram olması şart ayrıca oyunun 4. yada 5. bölümüne siyah ekran sonrunu var oda boozuk crack dosyasından kaynaklanıyor onun içinde player dosyası indirmen gerek bu yazdıklarım korsan cd için geçerli orjinal cdsinde bi sorun yok
player dosyası için
http://hotfile.com/dl/83233776/0 ... garozdemir.zip.html
(siyah ekran sorununu gidermez ama bi sonraki bölümne geçersin)