Selam arkadaşlar altta resimde gördüğünüz yeri nasıl geçecem bir yardımcı olunuz lütfen F tuşuna basılı tut gibi bişey diyor yapıyorum ama birtürlü geçemedim :D laptop'un tuşlarını kıracam az kaldı :D
Selam arkadaşlar altta resimde gördüğünüz yeri nasıl geçecem bir yardımcı olunuz lütfen F tuşuna basılı tut gibi bişey diyor yapıyorum ama birtürlü geçemedim :D laptop'un tuşlarını kıracam az kaldı :D
Dün bitirdim bu oyunu Şimdide crysis warheada sardım Harika oyunlar yapmışlar hele crysis tamamen türkçe olması o atmosfer içinde savaşmak çok zevkli :)
Resimde adam size napıyor :D
Adamda öyle bir yüz ifadesi var ki :D
ben fye bastım fakat olmadı 6.8m kala kalakaldım. zıplıyorum 6.5mye düşüyor fakat hiç birşey olmuyo geçen varsa tam olarak nasıl geçti şimdiden tşkler
acaba kapıya gelindiğinde fffffff basarak araba patlamadan içeri mi girmeye çalışacaz?????
f tuşuna sürekli basıp çekiceksin bas çek bas çek geçersin
bendede alone dark5te olduydu kıza sunni tenefüs yapdiyo bi ciğer resmi çıkıyor ciğeri havayla doldurcan diye o daha zordu hem mausesu tuşuna basıyon hemde ileri itiyon bulup geçene kadar uyuz tetiydi oyunlarda hep tuaf yerlerde kalınıyor buda oyunların ingilizce olmasından heralde
ingilizce olmasından ziyade netten indirildiğinden olabilir. çünkü bir kaç kez aynı yeri oynedım fakat oradaki olay aynı fakat karanlık oda diye birşey yok orada sadece ekran kararıyor ve bi de save olayı oradada birkere giriş çıkış yapıyorsun 2.sinde resume game çıkıyor : ))
ingilizce oyunda bi soru soruyor mesela nostradamus nasıl geççen merak ettim ingilizce varsende galiba
orda napıcağı yazıyor ama ingilizce bilmeyenler fye nasıl basılcağınıda anlamıyolar doğal olarak... arkadaşlar orda arka arkaya basın f mücadele diyor arka arkaya basın
adamda çocuk bezi değiştiriyormuş gibi bi hal var ööö ne çıkarmış bu çocuk dergibi
bu sorun oyunun güncel olmamasından kaynaklanıyor oyuna 3 tane update çıktı hepsini yükleyin orayı rahatlıkla geçersiniz