Pc de Zombi Modu Online Oynaya bilen warmı ? Çünkü Bende hep hata weriorda .
Call Of Duty: Black Ops Online Zombie Mod Yardım!
Ben gayet rahat oynuyorum. Ama oyunum orijinal. Sizdeki hata nedir ?
İlginç. MW2 de ben multiplayer de aynı hatada arasıra karşılaşıyordum. Steam resmi sitesine konu açın bi'.
ARKADAŞLAR NASIL OYNUYORSUNUZ ZOMBIE OYUNUNU ONLIE BİÇİMDE BANADA ANLATIRMISINIZ AYRINTILI OLARAK NELER YAPILMASINI GEREKTIGI YA DA TEL VERİM 0531 761 20 59 ARAYABILIRSINIZ siz çaldırın ben sizi ararım ÖGRENMEK ISTIYORUM SİNİR KRIZLERİNE GIRIYORUM TŞK EDERİM
ARKADAŞLAR NASIL OYNUYORSUNUZ ZOMBIE OYUNUNU ONLIE BİÇİMDE BANADA ANLATIRMISINIZ AYRINTILI OLARAK NELER YAPILMASINI GEREKTIGI YA DA TEL VERİM 0531 761 20 59 ARAYABILIRSINIZ siz çaldırın ben sizi ararım ÖGRENMEK ISTIYORUM SİNİR KRIZLERİNE GIRIYORUM TŞKArkadaşım seninki orjinal mi ? Orjinal değilse online oynayamassın.Önce ana menüden zombie ye tıkla ondan sonra online yi seç ver yukarda olan find a match a tıkla.Oyunu aramaya başlar bu bazen çok uzun sürüyo baze kısa oyunu buluyor ve oyunu oynamak için en az 3 kişinin hazır demesi gerek :)
Arkadaşlar ben oynuyorum hiçbir sorun çıkmıyor fakat yabancılarla iletişim kısıtlı malum herkes ingilizce bilmiyor.İyi oynadığını düşünen bana mesaj atsın lütfen steamde arkadaş eklesinler.
steamdeki adım:minikdomuzcuk
oyundaki adım:tibetsayikli
Ya Benimki Sahte OynayaBilme İmkanım Varmı ?
darkvot pek emin değilim ama galiba oynayamassın orjinal olan arkadaşlar bile zor oynuyor en iyisi sen sahtesinde dene olmassa orjinalini al.
ya arkadaşlar bn zombi modunu online oynayamıyom biyere üye olmammı gerek ?