Bende de aynı sorun tek farkla
ilk görevde silahla çıknca işlemi mecbur sonlandırıyorum tekrar açınca o sorun oluyor
sebep??
"Call of Duty: Black Ops" Oyuna girememe sorunu
- 1
- 2
Ben bu zihni anlamıyorum. Hem korsan alıyorsunuz hemde oyunların neden türkçe olmadığını merak ediyorsunuz ?
Sonra orijinal oyunun kopyasını çalıştırabilmek için crack gibi haxor yollarıyla açıyorsunuz. çıkan problemler neden oluyor diye soracak bir yüz buluyorsunuz, sonra oyunları yasadışı yoldan oynuyorsunuz. buda yetmiyor hırsızlık yapıp oyunun kopyalarını millete satan insanlara destek oluyorsunuz.
Bunları kendinize yediriyorsanız ben susarım... 120 lira olan bir oyunu nasıl alabilirim , bütçem el vermiyor diyorsanız almayın ! 5-10 liraya almak yerine hiç oynamasanız ne olacak ? en azından hırsızlık yapmamış olacaksınız. 120 lira ödeyerek, sabahtan akşama kadar o oyunu yapan insanların haklarının karşılığını vermiş olacaksınız. Yuh diyorum.
ati radeon hd 3600 series ekran kartı modeli 1 gb ekran kartı 2 gb ram işelmci :intel pentium cpu e5200 @ 2.50 ghz 2 cpus oyundan atıyo uygunmu sizce özellikler :S
ati radeon hd 3600 series ekran kartı modeli 1 gb ekran kartı 2 gb ram işelmci :intel pentium cpu e5200 @ 2.50 ghz 2 cpus oyundan atıyo uygunmu sizce özellikler :S
sorununa çözüm bu konumda gir aynısı bende de olmuştu kendim çözdüm!!:
konum silinmiş herkeze hayırlı uğurlu olsun alı
arkadaşım milletin dediği gb yok evete tıkla hayıra tıkla girer filan değil mevzu sanki biz denemedik bende de aynı hataı veriyor crack sorunu var onu da bu forumda bulamazsın başka yerleri araştır yeni bi crack indirmen gerekiyor
- 1
- 2