Selam arkadaşlar Call of dudy Black ops u kurdum bir kaç aşama bitirdikten sonra siyah ekran oluştu.Şöyle ki:Bir patlamadan dolayı araba havaya uçup üzerimize doğru gelirken arkadaşımla birlikte kapıyı itip son anda içeri girebiliyoruz ve ekran kararıyor sağ alt taraftaki pusula ile hedefe doğru yürüyüp azalan metreler görünüyor ve silah ateş sesi geliyor.Bu sorunu bir çok kişi yaşamış olmalı ki google amca ya sordum bir kaç link vermelerine rağmen sorun çözülmedi.
Bu arada sistemden kaynaklanan bir sorun olduğunu sanmıyorum.Sistemim şu:
Q9400 2.66 işlemci
Ati HD4890 1 Gb 256 bit ekran kartı
4 Gb kingston Ram ddr2
600 watt OCZ power supply
ep-43 Gigabyte anakart
Cevaplarınız için şimddiden teşekkürler.....
Call of Duty Black Ops siyah ekran sorunu
bende de bölümün ortasında dondu kaldıydı harddiskten okuyamama sorunu olabilir diye düşündüm disk birleştirme yaptım düzeldi
bi dene
o bölümde bendede aynı sorun oluştu O&O ile tam birleştirme yap sorun düzeliyor ama oyunda genel olarak sorunlar mevcut donmalar ve takılmalar çok sık
Kapıyı açmaya çalışırken tank arabayı vuruyor araba üstünüze dogru geliyor ve ekran kararıyor Oyunda tek bu sorunu gördüm %100 tamamlanmış save dosyasını indirdim o bölümden sonraki bölümden başlattım sorunu böyle çözdüm zaten o karanlık olan kısımda bölüm bitiyor bu arada hiç donma kasma vs yok benim oyunda ama herkes donma olaylarından şikayetci
Herkese cevap için teşekkürler sorun çözüldü.Kullandığım işletim sistemi Xp pofesyoneldi.Win7 64 bit kurdum sorun kalmadı.
arkadaşlar program filesy içinde players klasorunu bulamanyan arkadaşlar. oyun kullanıcılar daki kişi adı mesela bende fakurk kulaanıcısı\AppData\local\VirtualStore\program Files\ call of Duty - black ops içindeki players klasorune kaydediyor. oyunu bitirmiş arkaşların players klasorleriyle o klasoru değiştirdiğiniz. kendi players klosorunuuzu kopyalamayı unutmayım.
arkaşlar oyun players klosorunu baska bir yere kopyalıyor ben sonunda buldum. pregram files içinde kendi players klosorunu bulamayan arkadaslar kullanıcılar\bende faruk\AddData\local\programFiles\call of duty-black ops iideki players klasoru ile indirdiğiniz klosorunu değiştireceksniz haberiniz ola.
Benim Win7 64 Ati HD5650 Ekran Kartım Var Siyah Ekran Sorununu Yaşıyorum Ne Yapabilirim ? Direcxt 11 Yükledim Ama Halen Aynı
siyah ekran sorunu yasana arkadaslar oyunu bitirmiş kişilerin players dosyası ile kendi players klosorunu değişreceksinzi. ama kendi platers klosorunuzu yedeklemei unutmayın. program files içinde ki call of duty black ops içinde players klosorunu bulamayanlar bendede aynı sorun vardı sonunda oyunun players nereye kaydettiğini buldum. c den kullanıcılar\bende faruk\AddData\local\VirtualStore\program files\Activison\call of duty-black ops içindeki players klösörü. herkese kolay gelsin.
alakası yok o bölümü tekrar baştan oynayın elinizde ALEVLİ POMPALI ile gittiğiniz bölümü baştan oynayın o sahneyi tekrar yaşayın %100 çözümüdür bu
arkadaşlar bir çok forumda aynı hata görülüyor orjinal yada kopya her ne ise, önerilerin hiç bir olmadıysa kesin çözüm cheat yapmak tüm bölümleri açın dedector bölümünden sonraki bölümden devam edin zaten karanlık yer dedector bölümünün sonu çok şey kaybetmessiniz yani ayrıca playersti falana filana takılmayın tereyağından kıl çeker gibi hadi kolay gele.
Elleriniz bağlı sandalyede otururken aşağı doğru bakın ve art arda “Sapce” tuşuna basarak ayağa kalkın. Odanın içindeki bilgisayarı bulduktan sonra aşağıdaki kodları sisteme girin.
DOA - Dead Ops Arcade adlı oyunu açar
3ARC INTEL - Oyundaki tüm istihbarat dosyalarını açar
3ARC UNLOCK – Tüm bölümleri ve Zombi modunu açar
ZORK – 80’lerin metin tabanlı klasik oyunu Zork’u açar
bu arada doa çok çok eğlenceli deneyin derim...
birde buna bak derim sana
http://linkused.com/L0USF6WA
arkadaşlar bende oyunun o bölümde takıldım ama sarunu araştırdm.oyunun internetten full sev dosyasını indirm 6.5 mb bişi onukurduğunuz oyunun sew dosyasına kopyaların sorun %100 tamm teşkkerler
amd phenom2 x4 965 3.4ghz
gigabyte gpa 890 ud3
eah 6850 oc 1gb 256 bit
wd 500 gb 32mb
kingston 2 gb 1600 mhz
tehrmaltake 650 watt power
kareşim bu ssistem bile kasılıyo senin ki normal yanii
Selam arkadaşlar Call of dudy Black ops u kurdum bir kaç aşama bitirdikten sonra siyah ekran oluştu.Şöyle ki:Bir patlamadan dolayı araba havaya uçup üzerimize doğru gelirken arkadaşımla birlikte kapıyı itip son anda içeri girebiliyoruz ve ekran kararıyor sağ alt taraftaki pusula ile hedefe doğru yürüyüp azalan metreler görünüyor ve silah ateş sesi geliyor.Bu sorunu bir çok kişi yaşamış olmalı ki google amca ya sordum bir kaç link vermelerine rağmen sorun çözülmedi.arkadaşlar sorun başlı başına ekran kartından kaynaklarınıyor yani ATİ den.İnternet kafeye gitmistim cod 7 nin oldugunu gördüm girdim hiçbir yerde (münede vs vs) kasılma bile olmadı oyuna girdim ayni şekilde takır takır çalıstı.Oyundan cıkıp pcnin özelliklerine girdim benim pcnin özellikleri cafedekinden 2-3 kat iyi ama ekran kartı GE-FORCE benimki ATİ sorun ekran kartından kaynaklanıyor ATİ sorun veriyor(çıkartıyor) yani pcniz oyun için sistem gereksinimi minimum olsun ekran kartınız GE-FORCE ise sorunsuz oynarsınız ;)
Bu arada sistemden kaynaklanan bir sorun olduğunu sanmıyorum.Sistemim şu:
Q9400 2.66 işlemci
Ati HD4890 1 Gb 256 bit ekran kartı<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
4 Gb kingston Ram ddr2
600 watt OCZ power supply
ep-43 Gigabyte anakart
Cevaplarınız için şimddiden teşekkürler.....
selamun aleyküm arkadaşlar şimdi biri bana eline zahmet olmassa güzelce şu sorunu anlatabılırmı kardeşlerim çok lazım uzun zaman oynuyamıyorum nasıl olcak cevaplarınızı bekliyorum :D :D :D