Call Of Duty BlackOps Sistem Gereksinimleri(Resmi)
Ablama mp4 aldım Babamda az duygulansa bana bilgisayar alsa nooolurduu :D
Ev nerdeydi Karub ?
gtx 460 takmışın oha
Karub hakikaten sistemin simdi dikkatimi cektide.
Maşallah diyorum :D
Hayırlı olsun arkadaşım gtx460. Kaça aldın ?
Ön siparişle almıştım yanlış hatırlamıyorsam 470 falandı. Şimdi düştü tabi.
Dur fiyatı düşsün derken yenisi çıkıyor mesela bunu almasam GTX580 almaya niyetlencektim sonra fiyatı pahalı gelcek beklicem sonra GTX600 çıkcak bekle babam bekle. Aldım rahatım :)
iyi yapmışsın. (bu arada isim neydi) gtx580'leri 1200 tl den aşağı satmazlar. alarak iyi yapmışsın. bende masaüstüme gtx480 düşünüyorum.
iyi yapmışsın. (bu arada isim neydiOC yapmıcaksanız 470 veya 480 uygun olur ama OC yapcaksanız benim gibi, GTX460 iyidir. Kendi After Burner porgramı SLI'ya tam destek veriyor :)) gtx580'leri 1200 tl den aşağı satmazlar. alarak iyi yapmışsın. bende masaüstüme gtx480 düşünüyorum.
Bu arada ismim Karub... Tersten okursanız anlarsınız![]()
tamam buraK ben sümer.
ekran kartına gelirsek o/c yapmayı düşünüyordum. 460 cazip geldi. öneri için sağol.
edit: imla hatası.
tamam buraKinventus'ta MSI GTX 460 HAWK Talon Attack var. Yeni modeli.. Normalde bende saat hızı 780(OC ile 1000 MHZ mi GHZ mi ne kullanıyorum ama hiç şu ghz, mhz işlerindne anlamam) iki tanesinin saat hızı 2000 oluyor bazen 1980 olsada yinede iyi :Dben sümer.
ekran kartına gelirsek o/c yapmayı düşünüyordum. 460 cazip geldi. öneri için sağol.
edit: imla hatası.
Alttaki linki inceleyebilirsiniz.
sağolasın yardımı oldu bunların.
benim için problem yok. sizin evde oynayacaz çünkü
kendi laptopumda oynasam yanar makine.