Call of Duty'e harcanan zaman inanılmaz!

CHIP Online
24-12-2010, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bir bilgisayar oyunu Facebbook'tan büyük olabilir mi? Olursa nasıl olur? Tüm cevaplar içeride...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/call ... nanilmaz_24274.html

Resimlerle: Resimlerle Call of Duty tarihi!

Call of Duty serisi özellikle son dönemlerde çıkardığı oyunlarla bir hayli revaçta. Serinin son oyunu olan Black Ops'sa hem satış rakamları olarak, hem de kullanıcı sayısı olarak büyük başarılara imza atıyor.

Activision'nun
CEO'su olan Bobby Kotic; "Call of Duty oyunları, insanların iletişim alışkanlıklarını net bir şekilde değiştirdi." diyerek serinin nelere kadir olduğuna değindi. CNN'e verdiği röportajda seri hakkında birçok detayı gözler önüne sermekten de çekinmedi.

Yaptığı açıklamasında Black Ops'sun çıkış tarihi olan dokuz Kasım'dan bu yana bir milyar dolarlık satış gerçekleştirdiğine değinen Kotic, 500 milyonluk Facebook kullanıcısına karşın, kullanıcıların bu oyunda 600 milyon saatten uzun bir süre harcadıklarına değindi.

Kullanıcıların mikrofon ve chat panel üzerinden birbirleriyle kurdukları iletişimin an itibariyle herhangi bir platformdan daha yoğun bir şekilde gerçekleştiğine de parmak basan Kotic, Black Ops oynamaya harcanan zamanın, her gün izlenen efsane talk show'lar olan; Jay Leno, Devid Letterman ve Jimmy Fallon'nun toplam izleyici rakamından fazla olduğuna da parmak bastı.

Tüm konu: Call of Duty'e harcanan zaman inanılmaz!

İzleyin: Bu reklam çok konuşulacak!

Resimlerle: Resimlerle Call of Duty tarihi!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Black Ops daha ne kadar satacak?