Arkadaşlar bugün haberleri izlerken gördüm.Call Of Duty'nin filmi yapılacakmış.Tabi haberde yine orjinal satışlarının ve ilgili rekor kırmalarıda bahsediliyordu.
Call Of Duty(Filmi yapılacakmış!)
Call of Duty nin şu müziklerine hayranım:D
Filmdede Captain MacTavish ve Price olsun Gaz ile Ghostta ölsün:D
arkadaşlar filmi yapılacakmış değil film çoktan yapıldı hatta ben izleyeli 3 gün oluyo:D
filmin adı ''GAMER''
call of duty nin oyunu gamer diyenler işte gamerın konusu varın codmw2 ile alakasını kurun bakalım
Yönetmenliğini Mark Neveldine ve Brian Taylor‘ın üstlendiği Gamer bilim-kurgu/aksiyon türünde bir yapım. Başrollerde Gerard Butler, Michael C. Hall, Kyra Sedgwick, Milo Ventimiglia, Alison Lohman, John Leguizamo ve LudacrisSlayers” adında çok oyunculu bir oyun platformu kurulmuştur. Oyuncular hükümlülerden seçilmektedir. 30 oyundan sağ olarak çıkan oyunculara özgürlük vaat edilmektedir. Bu oyunun yıldız oyuncusu Kable (Gerard Butler) bir taraftan özgürlüğünü kazanmak için bu ölümcül oyunda mücadele verirken bir taraftan da oyunun yaratıcısı olan Ken Castle’ı (Michael C. Hall) devirmek istemektedir. Fakat bu hiç de kolay olmayacaktır… bulunuyor. Filmin konusunu kısaca özetlersek; gelecekte insanların diğer insanları kontrol edebildiği “
filmi oyunu kadar tat vermez
Arkadaşlar haberdekine göre daha çıkmamış filmi!
gamer la ne alakası var o salaklar haber yapmak ıcın cod yı kullandı sacma sapan bı haberdı yanı
off karamsar olmayın 1.
splinter cell ile cod arasında çok fark var.belki sizin oynadığınız zamanda-çevrede o meşhurdur ancak fps türünde sistemi kaldırıpta cod4-5-6 dan birini oynamayan yoktur diye tahmin ediyorum.
felaket bir gişe yapar,ama tanıtımını oyunla bağdaştırmalılar.Yani film dandik bile olsa mesela fragmanında oyunun meşhur yerleri falan geçmeli.
benim fikrim bu :)
Bence dediğiniz gibi oyunu kadar mükemmel harika olamaz.Çünkü modern wafare da ne abartılmış ya da nede kötü sahneler var. Ama Filminin abartılmış ya da kötü sahneleri olacağından eminim ama ginede bi MATRİX gibi olacağından eminim.Çünkü "Çooooook güzel bir oyun"
İnşallah orjinal oyun fiyatına öğrenci bileti satmazlarda
modern oyunların filmimi ? 2. dünya savaşımı yoksa black ops'ta olduğu gibi bir tarihtemi ?
yapılsa bile ki çok zor ihtimal, 18+ olacağı ortada.
Bizde indiririz aga.Sanal Alemde Çare bitmez :)
Çıkarsa izleriz.Ama oyunu kadar güzel olur mu bilmem.Film piyasasında sürüyle aksiyon filmi var,ama oyun piyasasında cod gibi oyun yok :)
Ben crysis'in de filminin çıkacağını okumuştum bir haberde.Bundan yaklaşık 1-1.5 yıl önceydi.Bakalım hangisi çıkarsa izleriz.
Biris Gamer demiş, izlemeyenler yanılmasın zaten başka arakadaş söylemiş ama ben de ekleyeyim Gamer ile bi alakası yok Call of Duty oyunun. Ayrıca birisi Matrix gibi olacağına eminim demiş, Matrix kadar gişe yapar mı bilemem ama sinema tarihinde Matrix kadar iz bırakmayacağını şimdiden söyleyebilirim eğer oyunların konusuyla çekilecekse.