İyi akşamlar ben bugün Call of Duty Modern Warfare 2 oyununu aldım yükledim ancak hata verdi ekran kartını güncelledim directx güncelledim fakat aynı hatayı aldım aşağıda görüldüğü gibidir..
http://img340.imageshack.us/img340/9034/modernwarfare2q.jpg
Call of Duty Modern Warfare 2 hata !!!
başlat/çalıştır dxdiag yazıp oradaki directx dosyalarına ve diğer bileşenler bakıp sorun varsa düzeltebilirsiniz diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle .dll hatasıdır.
Microsoft'un resmi sitesinden DirectX'i yüklemeyi deneyebilirsin.
Microsoft'un resmi sitesinden DirectX'i yüklemeyi deneyebilirsin.denedim son versiyonda yükledim ama olmadı aynı hatayı alıyorum oyunu netten indirdim fakat arkadaşımda problemsiz şekilde kuruldu ve oynuyor şuan ben de ise yukarıda belirttiğim gibi bir hata verdi hala anlamış değilim,lütfen yardımlarınızı bekliyorum...
arkadaşlar call of duty 4 modem warfare usb ile getirdim setupa basıyom initilization hatası veriyor acil yardım bekliyom.?
arkadaşlar eğer ekran kartınızın yazılım güncellemesini yaparsanız düzeliyor ben öyle yaptın sorun gitti.bunun için de ekran kartınızın markasının sitesinden en son driver ı indirin ve kurun.sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.
Arkadaşlar saçmalamayın ya kardeşim seçeneklere girince karşına direk video ayarları geliyor orada advantaced settings e tıkla sonra orada 60 hz falan yazıyor . Onu 56 hz ye düşür düşürmek için o 60 hz ye tıkla birkaç kere tıklamadan sonra karşına 56 hz çıkacak sonra esc ye 2 kez bas çıkan yazıya yes de bu kadar basit :) Bırakın ekran kartını falan yeni kayıt oldum bu arada selam :)