call of duty ve grand theft auto ya benzer oyunlar tavsiye edebilirmisiniz para durumu müsait olduğunda ve indirim olduğunda steamdan almayı düşünüyorumda oyunların çıkıp çıkmamış olması farketmez en azından duyurulmuş olsun
call of duty ve grand theft auto
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
call of duty modern warfare 1-2 yi şiddetle öneriyorum kardeş
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Taze Üye
5 mesaj
COD serisi :D Mafia II demek isterdim ama çok kısa sürüyor benim arkadaş 8saat 53dk da bitirdi xD sistemin uygunsa GTA IV Episodes From Liberty City i tavsiye ederim :D Crysis ve Crysis Warhead :D
aman dikkat et benim gibi bi oturuşta oyunu bitirmeye kalkma yoksa 2-3 gün boyunca mermi, patlama, go go go go, move move, Tango Down !, bide bolca küfür kafanın içinde dolaşır durur xD
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
COD serisi :D Mafia II demek isterdim ama çok kısa sürüyor benim arkadaş 8saat 53dk da bitirdi xD sistemin uygunsa GTA IV Episodes From Liberty City i tavsiye ederim :D Crysis ve Crysis Warhead :Dgta episodes from liberty city içindeki the lost and damned i bitirdim ama the ballad of gay tony yi bitirmeme 8 görev kalmıştı bıraktım gıcık helikopter görevleri yüzünden :Daman dikkat et benim gibi bi oturuşta oyunu bitirmeye kalkma yoksa 2-3 gün boyunca mermi, patlama, go go go go, move move, Tango Down !, bide bolca küfür kafanın içinde dolaşır durur
far cry ı oynamadım daha tatil olsun oynarım bbc2 dede cold war bölümümde kaldım geçemedim bir türlü crysis ta core de crysis warhead tada frozen paradisede takıldımSon Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 22 Eylül 2010 19:03
Yıllanmış Üye
179 mesaj
Just cause 2 yi bir dene fena değil.