oyunu bitirdim bir daha bitirdim.çok güzel .birde orak-çekiç olmasaydı ay yıldız olsaydı ama pehe torunlarımız'belki' oynar ...şaka bir yana tavsiye ederim.
call of duty
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ewet güsel oyun, ek görev paketide yapılıyor, bide uzunsa ohhh yemede yanında yat
pek uzun olacagını sanmıyorum cunku savas bıtıyor ondan sonra ne varkı?
ya bir oyunuda almanlar tarafında oynasak amerikalıları cehenneme yollasak bunu yapmalılar her amerikanlar sıktı biraz
katılıyorum bide amerikalıları dağıtsak valla almanlar iyi sabrediyor düşünsenize bizim üzemize oyun yapıyorlar.dağıtırım lan o ülkeyi.valla yeni bir savaş çıkar oyun yüzünden
oyunda ruslarla oynamıyormuyuz? basında amerıkanız dımı oyunu unuttumda[:I]
YA bu oyun bi harika, hele ki imaknıız varsa multisini deneyin.Geceleri uyutmuyo meret, lan üzerinden oynuyoruz.
oyuna niye kötü dedim:
1. kurduğum takımı, oyunu bitirebilmek için teker teker alıp metroya götürmek zorunda kalıyorum(single player'da)
2. dördüncü bölümde ıceberg'de durup dururken mission failed diyor ama görevi başarmam için ne yapmam gerektiğini anlatmıyor.
ya call of duty harika bi oyun quake grafik motoruyla sınıra ulaşmış adamlar, ama cok kısa.
hidden and dangerous2 ye gelince bug manyağı bi oyun birinciside öyleydi zaten ama mafia motoruyla yapmışlar ya hasta oldum o grafikler o ortam eşyalar falan varya offff...süper.
ama çekoslavaklar bööle be abi süper iş yapıyorlar ama müşteri desteği sıfır.demosu daha yeni cıktı, yuh yani!!!sitesine bakın 3 senedir güncellenmiyo ve forumlarındaki insanlar hiçbi yazımızı şirket okumuyo diye yakkınıyo.
oyun dehşet bide görüntüleri ses ler harika devamı ise gelecekmiş
Oyun kısa değil ama öyle çok uzunda değil. Oyunun en iyi özelliği oturunca sanki gercek bir savaştaymısınız hissi vermesi grafikler ve sesler bencek çok iyiydi. Oyunu ben bi oturuşta bitirdim siz nasıl bitirdiniz bilmiyorum ama oyun yinede bence harikaydı.
Evet ; eğer Call of Duty de Amerikalı olup Alman öldürmketem bıktıysanız ( benim gibi ) :) Battlefield 1942 yi önerebilirim size..Ben hep Almanlar tarafındayım orada :)
Arkadaşlar bu oyunun chıp tarafından verilen demosunu oynadım bayağı iyiydi tam sürümü buldum yükledim. Demosundan biraz farklı ilk oyunda çitlerle çevrili bir yerdeyim komutan da karşıda duruyor ancak çitin içinden bir türlü çıkamadım nasıl çıkılıyor kafayı yiyecem valla
komutanın sana söylediklerini yap. önce resimleri incele falan diyo
Ben dvd formatını oynadım. çok zevk aldım. bu tarz başka oyunlar varmı?
oda dvd olarak var ve onuda bitirdim.