Call Of Duyt 1 Oyunu İle İlgili SORUNUM. Yardım.

Tommy61
25-04-2012, 02:32   |  #1  
Tommy61 avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
56 mesaj

Windows Sürümü:  Windows 7 Home Basic

Başlıkta belirttiğim gibi abilerim, kardeşim belki hileci herif diceksiniz ama 1 bölümde gerçekten çok takıldım sadece cephane yetmiyor onu yapacağım call of duty 1 yükledim.
Hilelerinde şöyle bir metin geçiyor;

"codsp.exe" dosyasının bir kısayolunu oluşturun. Kısayol dosyasına mouse'unuzun sağ tuşuyla tıklayarak Properties'i seçin ve dosyanın komut satırına aşağıdaki bölümü ekleyin:

+set thereisacow 1337 +set developer 1 +set sv_cheats 1 +set monkeytoy 0

Ardından oyunu açın, ["] tuşuyla konsolu açıp aşağıdaki hile kodlarını girin:

Takıldığım nokta ise: codsp.exe kısayolunu oluşturuyorum sağ tıklayıp ama komut satırı filan anlamadığım için gerisini yapamıyorum. Bilgisayardan fazla anlamıyorum.

Bu konu için gerçekten müsait olan yaşım 18 benden büyük ABİLERİMİ, benden küçük veya yaşıt ARKADAŞLARIMDAN yardım istiyorum.
İLETİŞİM İÇİN: armanx34@hotmail.com eklerseniz ve ya siz mesaj kutuma messenger adresinizi bırakırsanız ben eklerim ve gerçekten çok mutlu olmuş olurum.

Call Of Duty bütün serilerini indirdim hepsini zamanla oynayacağım inşallah. :)
İyi günler hepinize..

Kapalı Hesap (230936)
25-04-2012, 11:18   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj

Burada da bütün hileler yazıyor ;)

ModernWarfare serisinde hileli oynanmıyor malesef, trainer lazım. Fakat Cod1, Cod2.. Bunlarda hile çalışıyor..
Call of duty 1'in masaüstündeki kısayoluna sağ tıkla özelliklere gir, oradan dediğim yere hedef kısmına hile kodunu yaz Tamam de.. Sonra oyuna gir ve istediğin silahı ve mermiyi sınırsız kullan ;)

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (234078) ~ 25 Nisan 2012 11:27
ilizyin_
25-04-2012, 11:18   |  #3  
ilizyin_ avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj

S.a kardeş ben bütn cally of duty serisini oynadım bende hileli oynamak istiyordum ama hiçbir hile işe yaramıyordu anlayacağn cally serisin trainer hariç hile işe yaramıyor boşuna uğraşma.

okinkurt
26-04-2012, 00:38   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Hile varmı bilmem ama varsada calıstıgını sanmıyorum cod serisinde mp da var wal hack ama single da ölümsüzlük vs varmı bilmem mp da dolu bezdiriyolar insanı :D