Motoruna verdiği garanti ile cidden diğer markaları geride bıraktı. Bu atağı diğer markalardan da bekliyoruz:)))
daha önce hangi markaydı hatırlamıyorum ama 3 yıl garantili ürünü ücret karşılığında 7 yıla çıkartıyorlardı. şimdi bu 10 yıl motor garantisinden sonra diğer markalarda yapıcaktır.
çamaşır makinası lg f1443kds7
Kesinlikle gözede çok hoş geliyor ,hiç 11 kilo yıkayan makinalar gibi büyük durmuyor. Eski makinalarınız yerine bile rahatlıkla sığar.
Sadem zaten makinenin boyutu aynı kazan büyük. Yani çamaşır makineleri için ayrılmış alanlara rahatlıkla girer..
Evet ,yer sorunu olmadan 11 kilo çamaşır yıkamak gerçekten çok iyi.
Bence de bu özellikler her kadının sahip olmak istediği makina olmalı.
Bosch iyi güzel de, fiyatları çok yüksek o yüzden tavsiye etmiyorum. LG' nin bu modeli ise özellikleri çok ve 10 yıl garantisi olduğu için Bosch' tan çok daha iyi buluyorum.
Evet sadem fiyatı ve özellikleri bu makineyi sevdirdi bize.. 10 yıl motor garantisiyle güven de verdi...
Kesinlikle bu 10 yıl garantisi en çok hoşuma giden yanı oldu.
Arkadaşlar satış sitelerini takip eden var mı? Promosyonlar veya kampanyalar hakkında bilgisi olan var mı?
Satış sitelerine baktım ama kampanya ya da promosyonları göremedim..Arkadaşlar bulan varsa bilgi verirse çok sevinirim..
Arkadaşım bende araştırıyorum, eğer bulursam kesin haber veririm.
Arkadaşlar kampanyalar ya da promosyonlar bayramdan sonra olur gibime geliyor. Biraz daha bekleyin isterseniz..
Aslında bayram gelmeden almak gerek, herşeyi rahatlıkla yıkayalım.
Bayram temizliği... Aslında çok iyi olur. 11 kg olduğu için çok defa çalıştırmamıza gerek de kalmaz...Temizlik çabuk biter..
Evet 5-6 makina yıkamaktansa 2 kere yıkayıp kurtulurum bu makina sayesinde
Makine enerji tasarrufu bakımından A+++'mış. Yani 3+ bayağı enerji tasarruflu demek. Çamaşır yıkama sayısını da 11 kg olduğu için azaltıyor. Ciddi anlamda bütçemize katkıda bulunuyor.
Hem fazla yıkama kapasitesine sahip, hem de A+++ plus enerji tasarrufuna sahip, gerçekten çok başarılı.
Sanırım en fazla enerji tasarrufu yapan makine..