camtasio studio 5.0 ile ekran görüntüsü kaydediyorum ama sesli olmuyor
sesli görüntü almak için ne yapmalıyım
bir de kaydettiğim görüntü dosyasının media player da çalışması için türünü nereden ve nasıl değiştirebilirm
camtasio studio 5.0
@black rose: Arkadaşım mikrofonun yan tarafında (resimden gördüğüm kadarıyla) bir dropdown(Türkçesi neydi bunun?) menü var, oradan kayıt kaynağını seçmen gerekiyor sanırım.
1. Camtasia'yla videolardan gif avatar yapabiliriz değil mi? Bende de var da bu progran daha kurmadım,
2. yalnız Chip Forum hareketli avatara izin veriyor mu?
3. Bir de bir oyundan gif şeklinde bir avatar yaptım diyelim, bundan başım telif haklarından falan belaya girebilir mi?
camtasio studuionun dili çok tuhaf old için söylediğiniz dropdownu falan anlamadım bana görsel tarif etmeniz lazım çünkü dili çince mi neyse harf ibile farklı
1.sorunun cevabı camtasio ile gif yapılıyormuş
2.ben denedim hareketli resim koyamadım
3.bu sorunun cevabını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır
Üçüncü soruya ben cevap vereyim:
Bu yüzden suyunun suyunun suyundan sizi bulup dava açmaları ve davayı kazanmaları lazım. İmkansız değil, ama ona yakın.
black rose ve eltahir e teşekkürler.
Dropdown şey demek hani İnternet Explorer da adres çubuğunun sağ tarafında aşağıya doğru ufak bir ok olan bir tuş var oraya tıklayınca, daha önce adres çubuğuna yazılan adresleri gösteriyor ya, işte ona dropdown menü deniyor.
AdRaMiTi nin verdiği 2. resimde mikrofon simgesini sarı kutucuk içine almış göstermek için onun sağına soluna bir bakın. Sağında sanki var bir tane aşağıyı gösteren ok. Bir de programın dilini daha bilindik bir dile çevirmeyi deneyin ayarlardan. Ayarların hangisi olduğunu nerden bileceğim diyorsanız, hiçbir şeyi değiştirmeden tek tek arayabilirsiniz durum çubuğundan. Umarım sorununuz çözülür bununla.
Arkadaşım programı kurdum. Resimli anlatıyorum. Bendeki 6. sürümü ama sanırım fazla fark yoktur.
Camtasia Recorder'a tıklıyoruz.
Mikrofon simgesinin yanıdaki küçük oka, ordan Options'a tıklıyoruz.
Sesli kayıt yapmak için ses kaynağımızı seçiyoruz. Ok'liyoruz. Sonra rec e basıyoruz.
sag alt kosedekı hoporler ısaretınden yanı ses ayarlarındaki degişiklık ilede sesli göruntu almayı saglıyabılırsın. Hoporlere cıft tıkla acılan ayarlarda secenek ozellıklerden steryo mic secılı oldugunda pc den duydugun sesi ceker mıkrofon secılı oldugundada kendı sesını cekersın goruntunun ustune.Kaydetmedede custom secılı olucak onu secersen karsına kayıt turleri cıkar ıstedın formata cevırebılırsın media playerde oynatıcaksan avi ,mpeg formatlarini secersen sorun kalmicakdir