Trabzon'da yerel Akça Televizyonu'nda haftada bir yayınlanan ‘‘Müzik Ziyafeti' programını hazırlayan mahalli sanatçı İsa İlhan, geçen haftaki programında Temel fıkralarını aratmayan bir sürprizle karşılaştı. Her programında olduğu gibi izleyici istekleri almaya başlayan İlhan, canlı telefon bağlantıları yapmaya başladı. Bir kaç telefondan sonra bir bağlantı daha yapan ve türkü isteği almayı bekleyen İlhan, ‘‘İsa abi, ben sizin mahalledeki tüpçü Rıfat. İstediğin tüpü eve götürdük fakat patron, ‘veresiye olmaz, parasını alın' dedi. Şimdi dükkándayız. Televizyonda seni görünce bunu söylemek için aradım’’ sözlerini duyunca şoke oldu. Neye uğradığını şaşıran İsa İlhan programa beş dakika reklam arası verdi
Canlı Yayında Gercek Olay ..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj
:D hehehe klasik karadenizli..
kimse alınmasın karedenizli olmamla gurur duyuyorum Rizeliyim.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj
Bu tür bi olayı ben taaa Lise yıllarında yaşamıştım bizim Din Kültürü Ahlak Bilgisi Dersi Hocamız Bir su ve tüp firmasının bayiligini yapıyordu ek iş olarak Kapı nöbetcisi iken ögrenmenler odasına geitr götür işleri yapıyordum bilirsiniz işte, ayak işleri. daha sonra tarih hocam, Din hocam veresiye su almış :) aradan ortalama 10 gun geçmiş, Ve şöyle bir olaya tanık oldum 25 ögretmenin içerisinde gecen dialog aynen şöyle ;
Din Hocam : Hocam Sizin 1o gun onceden su borcunuz vardı ne zaman vericeksiniz?
Tarih hocam : Kilit..
(ve cıkarır herkesin onunde parayı verir, sonrada odayı terk eder :))))))
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,376 mesaj
komik bir olaymış adamın yüzünü görmek isterdim